tisdag 29 september 2009

Ett stooort leende!

Material från ScrapGalen: Papper - Melissa Frances "Charlotte", Dotted Swiss "Cornmeal". Dekorationer - Prima Country Elegance "Cafe Latte" & "Fuchsia", Prima Pearls & Chrystals "Sunflower"

Kikar man lite närmare på fotografiet så slås man kanske av att det ser lite udda ut. Min kära brorsdotter står ju faktiskt inne på en toalett och tar kort på sig själv! Men fotot har en historia bakom sig som är ganska minnesvärd i all sin vardaglighet; Emma såg ut som en liten haj i munnen när hon var liten, och i tidiga tonår fick hon en sådan där trist räls som tandställning. Den bar hon sedan i flera år, men till sist kom dagen när hon äntligen fick åka till tandläkaren för att ta bort den. Fotot visar hur hon sprang in på tandvårdens toalett direkt efter borttagningen, och detta är alltså det allra första fotot på Emma där hon ler utan tandställning!

Visst är förresten mönsterpapperet ett riktigt glad-papper? In och köp med er och få ett papper som utstrålar sommar (det kan vi behöva nu i höstrusket, eller hur?)!
Kram Lillnettan