lördag 26 september 2009

MF i love you!

Jag älskar verkligen Melissa Frances härliga papper och dekorationer! Jag som ofta scrappar med flera olika mönstrade papper märkte att papperna klarade sig utmärkt själva! Mina layouter har fått ett mönstrat som bas som jag byggt vidare på.
Viggo älskar sin gröna krokodil! Den är rätt illgrön men jag tycker att kontrasten mellan den knalliga krokodilen, Viggos mysstund och Melissa Frances vackra papper funkar perfekt! De beige blommorna och bladen från Prima blev pricken över i! I butiken hittar du även snarlika små bokstäver och spets! På "Krockis" har jag lacket med Crackle accent! Denna produkt bara måste finnas hos varenda scrappare! Den förhöjer och gör varenda liten detalj intressant!


Att kunna ta med sig en personligt inslagen present när man ska på kalas gillar jag! Här har en vanlig tråkig brun påse fått ny skrud! Melissa Frances Jackie kändes härligt romantisk! Den rosa kanten överst är stansad med Doily lace från Martha Stewart och sedan stämplad. Scrapgalen kan nu erbjuda flera snygga stämpel set som passar till liknande projekt! Även den breda snygga spetsen hittar ni i butiken! För att rama in min vintage bild, som finns att hämta gratis ute i cyberrymden, har jag använt mini rosor.

Det var allt för mig idag! Jag önskar er alla en riktigt skön lördag! Kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Underbart gulligt och snyggt!!

Tette sa...

Oh, vad underbart fina alster och vilka vackra papper sen´ !