lördag 3 oktober 2009

SCRAPTRÄFF!

Idag lördag körde Petra sin tredje scrapträff! Vi var denna gång ett härligt gäng på 16 tjejer som pysslade tillsammans! Missade du denna gång, har du snart en chans till! Julpysslet går av stapeln 5 december.

Det bjöds på god hemlagad mat och härligt hembakt fikabröd!! Ullis och Petra hade bakat smaskiga kakor... Se bild nedan!

Helene körde en demo med Heidi Swapps läckra masker och Tim Holtz distresser. Många inspirerades och det blev kö i shopen efter det!
Ullis (Lill-Blomman) hade en make-and-take med hemgjorda blommor. Hon visade ett gäng nyfikna tjejer hur man gör sina egna superfina blommor med hjälp av retro-punchen, lite vatten och färg!!

Självklart hade Petra och design-teamet ordnat ett kompendium med några olika utmaningar, bl.a. en monokromatisk l-o-utmaning, en kortskiss och en l-o-skiss.


Cilla och hennes syster i scrappartagen!


Hela butiken på plats!............................................................ Gott fikabröd!

Dagens yngsta deltagare, Minja med sin mamma Sophia
Ullis kör sin make-and-take
Så här vackra blev deltagarnas blommor!!


Några av de lay-outer som gjordes under dagen. Fina va'??!!

4 kommentarer:

Christel sa...

Snyft!!!
Jag skulle oxå vilja varit på träffen...
Nu missade jag ju Helenes demo och Lillblommans blommor!
Shit mé.

~ Sophia ~ sa...

Vill bara passa på och tacka för en otroligt rolig dag! Ett speciellt tack till Lillblomman, för den fina make & take-en, till Helene för inspirationen att leka med masker och distresser... och naturligtvis tack till Petra för ett underbart jobb med en välplanerad träff!
KRAM! Sophia / kurrebo

ScrapGalen sa...

Tusen tack alla goa scrap-tjejer som var med på träffen idag! Det har varit en otroligt rolig och inspirerande dag, jag ser redan fram emot nästa gång! :-)

Kram till er allesamman!
Petra

PysslarTagen sa...

Vilken otroligt rolig och inspirerande dag! Tack till Helena som satte igång min scraplust och till Petra som hade ordnat allt så bra!