lördag 7 november 2009

Lay-outer med Graphic 45

Tänkte visa er några lay-outer jag gjort med de underbara papprena Christmas Past från Graphic 45. Det är ju "julpapper", men jag ska visa att det faktiskt går att använda till annat än julkort och jul-layouter också!

Först ut en l-o med pappret Christmas Past Frames. Det är ju ett ark med jättefina die-cuts som är perfekta att använda till t.ex. julkort!
När man tryckt ut alla die-cuts och bara har den sladdriga "ramen" kvar, så vänder man på den och upptäcker att den har en vackert mönstrad baksida.Klistra upp ramen på ett rött cardstock, och vips har du en halvfärdig lay-out!
Med foton, Prima-blommor, Maya Roads söta Trinket Beads (som jag färgat svart med Staz-On) och en titel skriven med American Crafts thickers Dolce (som jag färgat med Fluid Chalk), har man sen en helt färdig lay-out med jultema!!

För övrigt kan jag nämna att det där fina paketet på det översta fotot var en välkommen klapp från allas vår egen Petra! Paketet mätte drygt 12x12 tum, ni får räkna ut resten!!


...............................................................................................................................

Så en l-o med samma serie papper. Denna gång blev temat inte alls jul, utan bröllop! Eller kanske rättare sagt, bröllopsförberedelser!
Jag var och provade denna vackra klänning i en butik, och bestämde mig där och då att hyra den till mitt bröllop några månader senare!


Jag har ett Bazzill kraft-färgat cardstock som botten.
Som ram runt fotot har jag fäst en die-cut från arket Christmas Past Frames.
Under det sitter en remsa av pappret Jolly Old S:t Nicholas. Jag har också satt dit en bit söt spets, det är Primas Nikki.
Under där finns också Primas minirosor, Tim Holtz Fragments som jag limmat bitar från Christmas Past-papprena bakom.

Hoppas ni fick inspiration att skapa lite innan det blir för mycket julstök!
Missa inte Graphic 45-papprena bara!

/Ulrika

1 kommentar:

--- sa...

Kanonfina båda två Ulrika!! Åh vad jag längtar till julen nu, julgran och klappar! Och vad skoj att få se din klänning, supersnygg! Min såg ut som en fluffig maräng bakelse men jag skyller på -90 talet:)

LillBlomman