torsdag 26 november 2009

Somrigt med Sam

Hej på er! Idag tar jag en paus från julkortandet och bjuder på en somrig layout i höstiga färger (här i Oskarshamn är det minsann vare sig snö eller särskilt kallt trots att första advent stundar i helgen, så att göra höstmurriga layouter känns fortfarande helt legitimt *ler*).

Som Ulrika nämnt flera gånger så är Dream Street-papperen Sam perfekta till naturfoton och fotografier i mustiga jordfärger. Här har jag valt ett kort från i somras där jag och min make är på semester och gjorde en utflykt i Botaniska trädgården i Göteborg. Stämplarna i kanten är från Reprints stämpelset Basic och de små runda röda bokstavsrub-onsen heter Vintage Type.

Jag har också byggt upp en liten scen med hjälp av ett litet distressat chipboardträd från mina gömmor, samt söta rub-ons som också tillhör serien Sam. Gulligt va? Där kommer vi puttrande i vår bil en molnig dag och stannar till vid den lummiga trädgården... Några ugglor är figurklippta och satta på distanskuddar för att skapa lite extra liv i ugglepapperet.

Tusen tack för titten!

Kram Lillnettan

1 kommentar:

Christel sa...

Läckra detaljer!