fredag 15 januari 2010

Rusty Pickle Brass Knuckles

Hejsan!
Som ni alla säkert har sett så brukar nästan alla mina alster ha en romantisk prägel... men ibland passar det helt enkelt inte till en del personer. Då får man tänka om och försöka sig på att skapa lite tuffare. Inte helt lätt men en utmaning!
Jag ville göra ett annorlunda kort till en lite tuffare brud och då passar Rusty Pickles papper Brass Knuckles alldeles utmärkt. Ni hittar dem under REA kategorin och papperna är tidlösa med ett ganska tufft utseende så passa på och köp på er ett gäng för jag tror det dröjer länge innan marknaden släpper fler såna här tuffa papper i denna kvalitén!!!

Nu till min lilla kortask jag gjort:
Jag har stansat ut 2 st ramar med en av mina spellbinderdies och sedan byggt upp en liten låda med ramarna som stomme. Framsidan dekorerade jag med en utklippt döskalle från pappret Rock Angel och jag har dessutom tagit vara på ordet Rock Angel som egentligen är papprets titel (ni vet längst kanten sitter alltid papperstillverkarens namn, papprets titel och storlek)
Under döskallen sitter en bit av ett brett svart sidenband. Man kan dra ut en liten låda där hälsningen står. Vill man ge pengar eller något smycke går det alldeles utmärkt att stoppa detta i lådan!
Här ser ni en liten närbild på döskallen som jag gett lite 3D känsla.

( ps. Ni som varit lite uppmärksamma har kanske sett att jag inte kunde låta bli att ändå ge mitt alster en liiiiten romanisk touch med en liten rosett under grattisstämpeln... hi,hi)
Tack för idag och ha en riktigt skön scraphelg!
Kram från Christel

1 kommentar:

Lillnettan sa...

Du kunde verkligen inte låta bli den där rosetten va? ;-) Suupersnyggt! Älskar den spellbinders-dien också...så fin.