lördag 16 januari 2010

Lillnettan liftar Lillblomman!

Så var det min tur att lifta en annan DT-medlem. Jag fick Lillblomman på min lott och ägnade en god stund åt att dregla över hennes vackra alster här i bloggen. Till sist valde jag ut denna runda LO med vågig kant runtom.

...Och så här blev min LO...


Jag insåg ju direkt att det där med att rita och klippa ut en vågig kant bara skulle ge mig gråa hår och dåligt humör, så jag fäste en svart spets runt LO'n i stället (som dessutom går igen i min väns spetskant på linnet som hon bär). Jag ville ha en bakgrund till den runda formen, så jag rotade fram ett dämpat men svagt guldglänsande cardstock, skar till det lite och fäste till sist ett fullstort svart cardstock längst bak - jag gör gärna så för att rama in mina layouter.

Även min layout handlar om starka känslor, och då tyckte jag att papperet Penny Lane - "Leaves of Love" passade bra. Baksidan på papperet är naturvit och har ett svagt boktryck av olika kärleksord. Underbart! Jag har ruffat till kanten lite på papperet med min Edge Scraper, sotat det yttre av papperet med Distress Ink och Ink Blending Tool (underbart verktyg) och till sist blingat till det med lite glittrig Stickles.

Jag tyckte att det prickiga papperet på Lillblommans LO påminde om ett journalingblad, så jag tog ett av mina egna från Prima, chalkade och skrynklade det lite och satte dit det. Jag har också liftat blommor och svarta löv som dekorationer även om jag placerade dem lite annorlunda. Haha, ser nu att ett löv som jag stansade ut men aldrig använde har fastnat i spetsen nedtill som en liten fripassagerare. Nåja, det är sånt som händer...

De små bokstäverna är från Adornit och från Making Memories - det ryktas att en hel drös med minialfabeten i alla tänkbara färger snart landar i en scrapgalen webbutik nära dig... *visslar lite oskyldigt*

Till titeln använde jag mig av en Tim Holtz-mask och ritade kring bokstäverna. Sedan fyllde jag i dem med Crackle Accents, ni vet det där lacket som spricker när det torkar. Metallcharmen uppe till vänster är en Philosophy tag från Tim Holtz - Journey står det på den.

Nå, vad tycks? Jag blev väldigt nöjd själv måste jag säga!

Kramar från Anneth/Lillnettan

4 kommentarer:

Ann sa...

Wow, jättesnyggt! (som vanligt) Kul att du fick användning av bilden också, blev superglad nu! *kramar* =)

christel sa...

Åh, du har verkligen lyckats fånga upp känslan som Lillblommans Lo står för. Superfin!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Underbar tolkning, vännen! MItt första Scrapgalen alster! Älskar alla fina detaljer!

CillaT sa...

Härligt Anneth!! Så himla snyggt med blomraddan som går utanför cirkeln och hur spetsen från linnet går igen runt om och bakom fotot!