fredag 26 februari 2010

En härlig utmaning!

Jag måste erkänna att jag först tyckte att det var lite svårt att få till denna lo. Papperna är helt sagolika, men väldigt mycket, om ni förstår hur jag menar? Här har jag använt Sweet Cherie-Sprinkled with love!
Genom att skära bort en bit och lägga till en enfärgad ram fick jag till det lugnande elementet jag behövde! Sedan växte layouten snabbt fram.
Jag har byggt ihop en grupp av blommor från Prima. De prickiga rosorna heter Love story-Kissing pink och den söta kallan som heter Krista hittar ni här! Våga lek med färger! Vem har bestämt att rött och rosa inte passar ihop?
De ursöta bokstavs stickersen finns i många olika färger! Titeln som är knallrosa är Thickers som heter Darling-Lipgloss. Den lilla muffins cirkeln som är täckt av 3d lack har jag punchat ur Truffle Shuffle pappret! Den snygga label etiketten finns snarlika här och kommer från October Afternoon!
Många kramar från LillBlomman!

4 kommentarer:

Lillnettan sa...

Hihi, nu får jag lite ågren - hur ska jag få till mina papper så att de blir lika snygga? Tycker också att de är lite svårscrappade, men ack så söta. :D

Lotta sa...

Otroligt bra jobbat med så svåra papper! Snyggt!

Lillnettan sa...

...Är det förresten en stans du använt på det understa papperet, eller finns det att köpa färdigt? Det var sött!

LillBlomman sa...

Nettan, det är en klisterspets från K&C, gammalt som gatan men ack så sött!