onsdag 24 mars 2010

Blandad kortkavalkad!

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Idag bjuds det på mängder av kort från tre olika pappersmärken: Webster's Pages Life's Portrait, Primas Flight of Fancy och Imaginisce Sweet Cheri.


Först ut är ett bra-att-ha-kort med Websters Light the way; det turkosa är baksidan och det ljust rosa är framsidan. Jag stansade även ut en blomcirkel för att få med lite mer av den snygga baksidan. Bokstäverna hittar ni här.

Här heter papperet Pure Grace och jag har dekorerat med en lite distressad vintagetag, spets och blomrankan Tres Jolie (Citrus). Jag blandade in lite rosa minirosor i rankan för att den skulle matcha bättre med papperet. I rosetten ser ni även en liten hjärtecharm.

...Men helt nöjd blev jag inte. Här är version två av kortet. *ler* Jag bytte ut rankan mot en Ballerina Bloom (Dorae) och lade till två vackra löv i tyg, Calcutta Leaves (Willow).


Här är ett kort med en spillbit från Primas Faith. Kortet är taget med blixt för att ni ska se att jag har embossat med UTEE. *ler* Även här har jag dekorerat med en vintagetag. Visst är de ljuvliga?


Och så ett kort i en helt annan stil! Här har jag använt två papper från Imaginisce Sweet Cheri: Heart Strings (baksidan) och en mängd utklippta bitar från Truffle Shuffle. Det är ett stort kort detta, och jag hoppas att det kommer att muntra upp någons dag med sina härliga glada färger.Pearl Maker runt hela kortet och den utstansade cirkeln ramade in fint. Den vackra primablomman är tyvärr slutsåld (alla Prima-nyheter verkar gå åt som smör i solsken). Dock finns det liknande Puffy Thickers men i rosa.Papperet har lackade detaljer som blänker vackert.
Tack för titten!


1 kommentar:

Christel sa...

Mums!
Jättefina kort allihopa! men du, jag gillade den första versionen av Pretty Lady kortet även om det andra oxå blev bra!