lördag 6 mars 2010

Vad sägs om ett besök på tivolit?!

Jag tror att det bara var en tillfällighet att jag scrappade tivoli-foton förra veckan... Eller var det undermedvetet så att jag tyckte att de där lekfulla Imaginisce-papprena passade bra?? Men isåfall, varför scrappade jag ett av fotona med Primas romantiska papper och dekos?

Nå, hur det än var med det, så här blev det:


Här har jag använt mig av Imaginisce härliga papper. Serien heter Let's Roll.
Titeln är skriven med American Crafts thickers Daiquiri. De finns inte i butiken för tillfället, men du hittar andra supersnygga thickers HÄR! Fler är dessutom på väg in, håll utkik!
Kolla in de läckra dekosarna från Imaginisce! Jättetuffa stickers i olika modeller!
Att jag sen ser heeelt galen ut på fotot är väl bara en bonus, eller vad säger ni? ;-)
..........................................................................


Här är det också Imaginisce härliga papper och dekos jag använt. Titeln är skriven med American Crafts thickers och minibokstäver från Adornit som heter Tiny Alpha Black.
......................................................................


I botten ett rosa Bazill cardstock som jag sprayat med Tattered Angels glimmer mist som dessutom droppat lite på pappret. Jag har dragit ordentligt med en Edge scraper.
Jag har sedan använt Primas papper Blushing Fuchsia (fram- och baksida). Blommorna och bladen är också Prima, pärlswirlen likaså. Siipar flourish heter den!
Minibokstäverna är från My little shoebox, och du hittar dem HÄR!


Chipboard-bokstäverna från Heidi Swapp har jag sprayat med Tattered Angles glimmer mist i favoritfärgen Burnt Red. Kolla vad läckert det blir!

Tack för idag! Nu ska jag iväg till Lustiga Huset en sväng till!

/Ulrika

1 kommentar:

Lillnettan sa...

Yeay, ser härligt ut! Roligt att se dig få till de där gulligullblommorna så bra, själv har jag jätteproblem med dem. :/