måndag 26 april 2010

Dubbel lo med Bo Bunny!

Våran kära DT mamma har under några veckor gett oss i teamet olika utmaningar. Denna veckan är inget undantag! För min personliga del är denna veckan den allra svåraste men väldigt rolig! Vi ska nämligen bjuda er på en kavalkad av dubbla layouter!!!
Jag har ju scrappat i drygt fyra år nu men om jag räknar efter tror jag att jag gjort två eller kanske tre dubbla förut! De amerikanska tjejerna gör ju mest dubbla och jag hyser stor respekt för dem!
Mina sidor tog enormt lång tid att göra och layouten slutade inte som jag planerat från början. Jag har använt papper från Bo Bunny och Jazmyne serien. En riktigt glittrig serie i både dova och lite mer karamelliga färger. Så det går att få en härlig balans!
För att ni ska se lite bättre har jag fotat varje sida för sig också. Så här har jag använt mina olika papper. Av Noteworthy har jag stansat ut scalloped cirklar och gjort en bård. Bakom fotografierna har jag använt Plush och bakom Plush sitter Dew drops.
En liten närbild på min tag som jag skrivit journaling på och lite blommor. Just nu är tagsen slut hos Scrapgalen men kommer in igen.

Här ser ni min bård och så har jag gjort egna tags av Flower box!

Här ser ni den spegelvända högra layouten!

Mera små blomsamlingar som innehåller Calcutta Petals tygblommor, Pearl Penache, Ballerina blooms och Pearl Penache-Royal purple.
Imorgon kommer nästa Ulrika att visa sin dubbla layout! Många kramar från LillBlomman!

3 kommentarer:

Lillnettan sa...

Den blev ju jättesnygg!!! Nu fick jag prestationsångest, haha... :-D

Christel sa...

Bra jobbat! Gillar bildfrekvensen! Det som är så kul med dubbel lo (har jag märkt när jag jobbat med min första) är att man kan få med hela bildfrekvenser... nästan som ett bildspel coolt!

Pysselmaja sa...

Wow snygg LO! =)

/Pysselmaja