söndag 25 april 2010

My little shoebox

Skrivet av Christel
Mmmm my little shoebox -All a Flutter- vilka ljuvliga papper. Så underbara färger som passar kanon till alla vårens och sommarens foto. Jag har scrappat ett foto taget på vår familjs lilla smultronställe, Valje halvö. Som vanligt så har jag jobbat med lager på lager principen och slitna, rivna kanter. Maskinsöm är nästan ett måste nu för tiden! Mellan två av lagrena har jag stoppat in vit tyll.Tim Holtz samarbete med Sizzix är en fullträff!!!! Petra har tagit hem TH diesen och här har jag använt setet med nyckelhål och gångjärn. Tyvärr ser jag att de redan har hunnit bli slutsålda!!! Attans! Hoppas det går att få fatt på fler för dessa dies känns nästan som ett måste!!! Det går att stansa ut i både papper,tyg, skinn och i chipboard. Både nyckelhål och gångjärnen som jag dekorerat med är utstansade i chipboard och jag blev förvånad över hur lätt det gick!

Ett utav papperna i serien All a Flutter innehåller läckra fjärilar och blommor som jag klippt ut och använt som dekoration. Här ser ni 2 blommor som trängs med en Primablomma. Lägg märke till den lilla söta nyckelpigan som kryper på fotot! Den är utklippt från detta papper.
Här ser ni nyckelhålet och en liten närbild på mina slitna kanter. Har faktiskt även använt glimmermist på det beiga bakgrundspappret!!! Kanske blir det en kladdare utav mig också!!!
Alla rivna kanter har fått lite glitterlim på sig. Lite bling går ju inte heller att vara utan!


Det var allt för mig idag! Hoppas ni fick lite inspiration!

4 kommentarer:

Päivi sa...

Att ni är duktikga, allihop!!! Ett nöje att kika in och varje gång häpnas jag över allt fint jag ser :o) Flera underbara LO:n igen!!!

Hälsningar från norr!

LillBlomman sa...

Underbart vacker och lekfull, Christel! Kramar!

roolz sa...

såååå fin.. *liftvarning*

//roolz

pia sa...

Så fin Christel.
Måste säg: när jag såg fotot så tänkte jag på valje halvö,,,,KUL tycker jag.
Underbar LO där pappren smälter samman med fotot..