tisdag 6 april 2010

Teamet skapar med samma papper!

Petra har fått in en stor laddning av papper och dekorationer från American Crafts serie Dear Lizzy. Denna gången har vi i designteamet delats upp i två grupper som fått exakt samma papper. Vi tänkte visa er hur olika vi tolkar och kombinerar de olika papperna. Först ut är team UCH: Ullis, Cilla och Helene.

Så här såg papperskitet ut:

Från vänster till höger: Lazy Ladybug, Sweet Strawberry, Humble Honeybee, Golden Gleam, Puddle Play, Cheerful Cherry, Blissful Bunny, Raindrop Rapture och ett tygpapper Magnolia Morning. Tyg pappret varierar dock mellan kiten!

Här kommer mitt, LillBlommans, första alster skapat av Dear Lizzy serien.
Alla papper känns härligt våriga i pastellfärger men i milda lättmixade toner. Det skojiga är att den kombinationen det slutade med var inte den jag tänkte mig vid första testet. Jag valde att hålla mig till de rosa/aprikosa tonerna enbart med brunt som kontrastfärg.


Det papper som ligger direkt bakom fotot har jag valt att färglägga rosorna i brunt med Promarkerspennor. Det kändes för skarpt att lämna dem vita. Detta är ett litet tips!Detta kalender kort från Jenni Bowlin finns att köpa i butiken! Väldigt användbart!Här ser ni att jag jobbat med många lager! Körsbären är utklippta ur Cheeful cherry. Även spetsen hittar ni i butiken!


Här kommer Helenes första LO:
När jag såg dessa papper tänkte jag direkt vår, påsk osv. Men konstigt nog blev inte min första sida en vår- eller påsklayout utan en sida om ett besök på Öppna förskolan med Aston då vi gjorde fotavtryck. Jag tycker mycket om de här papprenas mjuka, pastelliga toner. Ljuvliga helt enkelt!


Och sist ut för idag är Cillas layout:
Mina tankar gick direkt till pastelliga barnpyjamaser när jag fick Dear Lizzy-papperna. Jag hittade ett gammalt foto som passade perfekt till temat - nyvakna barn iklädda pyjamas redo för en ny dag. Jag har dekorerat sparsamt och låtit papperna framträda. Precis som Ullis har jag färglagt rosorna på Lazy Ladybug med Promaker och sedan klippt ut.3 kommentarer:

Christel sa...

Så snyggt, tjejer!
You Rock!!!

Maiden sa...

Superfina alster alla tre - å så olika!! :-) Massa inspirarion att hämta från er! Lillblommans första lite murriga färger är helt fantastisk!
Kram

Päivi sa...

Oj vad alla är fina!!! Jätte kul att kika in här för inspiration!