tisdag 20 april 2010

Utmaningar är kul!

Skrivet av Cilla

Petra har av någon anledning fått för sig att sätta oss i designteamet på prov rejält! Denna vecka ska vi skapa med fler foton (än 1). Jag använder nästan alltid bara ett fotografi när jag gör layouter av flera anledningar, en är att jag scrappar äldre foton som jag inte har digitalt och en annan är att det lätt blir för rörigt för mitt öga med flera foton. Så varför då inte scrappa med 6 äldre foton där barnen är klädda i regnbågens alla färger? Vem har sagt att man ska göra det lätt för sig;)

Den här är till dig Petra, varsågod;)

Jag har använt papper ur Little Yellow Bicycles serie - Fresh Print Clothesline. Jättehärliga färger och jag gillar när papperna har en liten tjockare strukturerad kvalitet, sen är det alltid ett plus med dubbelsidiga papper.

För att få ihop alla fotona till en helhet utan att de flyter ihop med varandra har jag rundat hörnen på det yttre fotona och så har jag lyft ett par fotografier med ruggade fotomattor.Till Fresh Print Clothesline finns massa fina dekorationer och här ser ni Journal Tablet tillsammans med några fantastiska Primablommor.Ett par fåglar och ett hus från My Little Shoebox overlayark passade fint till temat.Trots att denna utmaning var en hård nöt att knäcka för mig så var det jättekul! Därför är det tur att Petra har laddat med en, om möjligt, ännu klurigare utmaning till nästa vecka=)

2 kommentarer:

ScrapGalen sa...

Där ser du Cilla! Det går visst att få till en harmonisk layout med flera foton. ;) Och detta trots att du tyckte att fotona var i regnbågens alla färger! Jättefin layout, gillar speciellt det lilla fotot uppe "i hörnet"!
Kram

LillBlomman sa...

Men hallå vad duktig du är! Detta fixade du perfekt! Gillar att du plockat in det orange! Kram!