fredag 7 maj 2010

Adornit, grunge board och glimmer mist

Skrivet av Lillnettan/Anneth:

Nä håll i hatten, nu har Lillnettan upptäckt glimmer mist (bara ett par år efter alla andra, host host...)! Jag har köpt på mig några flaskor från Tattered Angels och gillar dem massor. Visste du att Scrapgalen har hela 29 nyanser av glimmer mist?

Här är fina Sara och hennes Björn på deras stora dag. Jag har använt svart och turkos cardstock tillsammans med mönsterpapperen Leaves, Princess Motif och Princess Starbursts från de båda Adornit-kollektionerna Bee Happy och Princess Collection. Jag har sotat kanterna med distressfärgen Black Soot och mistat med turkos och lite guldig mist över hela layouten (det syns dåligt, tyvärr).

För första gången försökte jag mig på att göra sådana här fina blommor, med hjälp av Retro Flower-stansarna och mina fingrar! De är gjorda av papperet Leaves, och jag har chalkat kanterna med svart och därefter mistat blommorna med en turkos mist som inte finns i butiken (men jag tror att nyansen Sea Glass fungerar lika bra) samt Iridiscent Gold, en färglös men lite guldig mist som ger ditt alster det där lilla extra lyxiga blinget.

Detta alfabet är från Prima och heter Times - Vintage Script. Det är läckert att sätta bokstäverna lite på varandra med hjälp av glue dots och distanskuddar! Cremefärgad Pearl Maker på några bokstäver gav lite bling. Alfabetet finns även i en svagt blå och svagt beige nyans.

Mist och distresser! Distressfärgerna Vintage Photo och Black Soot samt misten Bronze. Grungeboarden jag har använt finns här för en väldigt bra peng. Det är så läckert med den randiga texturen; drar man över grungeboarden med en distressdyna så blir det mer färg på de upphöjda partierna vilket skapar snygga effekter.

Ytterligare en grungeboarddekoration från samma kit, men denna har jag färgat in med distresser, sprayat med Gold och därefter embossat med klart embossingpulver. Metalltagen är tyvärr slutsåld, men kanske kan dessa Muse Tokens passa lika bra?

Tack för titten!

3 kommentarer:

LillBlomman sa...

Jättehärlig! Mumsigt mustig och vad skoj att du testat att göra blommorna! Kan tänka mig vad glittriga och fina de är! Kram!

Christel sa...

WOW, vilken snygg layout! Färgerna- kontrasterna, allt är perfekt!

Anonym sa...

Teen Drug Abuse Tobacco
http://www.babyplaceofcleveland.com/ - cheap escitalopram
Serotonin enhances the experience of calmness in the mind of the patient.
[url=http://www.babyplaceofcleveland.com/]cheap lexapro online[/url]
Since anxiety and depression are two health conditions that are chronic in nature, they have to be controlled only by a continuous medication.
lexapro price