fredag 21 maj 2010

Dags för nya presentationslayouter!

När vi började som designers för Scrapgalen fick alla vi tjejer välja papper ur butiken och skapa en layout om oss själva. Nu är vi inne på vårat andra år som designers, alla har stannat kvar i detta härliga gäng, och det känns dags att skapa nya presenations layouter! De kommer att dyka upp då och då här i bloggen, så håll utkik!

Här har vi då min nya presentations layout! Vill ni se den live hänger den i butiken hos Petra och den följer nog med på mässor tillsammans med alla andra härliga tjejers layouter! Jag har enbart använt mig av papper från Bo-Bunnys serie Jazmyne. Allt går i grönt, vinrött och en blåbär och mjölk färg som är ljuvligt fin! Det finns ett litet stavfel på fotot men det är korrigerat i verkligheten så det ber jag om ursäkt för.

Här har jag blandat blommor från Prima med handgjorda blommor, en metallkrona, en fjäril och sammetsblad!

Uppe i vänstra hörnet har jag först klippt en bit av det runda pappret och sedan dekorerat med olika band och blommor från Prima. Mini alfabet hittar ni mängder av varianter i webbutiken!

Här ser ni en handgjord Vintageblomma som passar jättefint tillsammans med Primas rosor. Den är gjord av Jazmyne papper! Ni vet väl om att ni kan gå olika kurser på Scrapgalens träffar? Sist lärde vi oss bland annat att göra dessa blommor. Nu får ni hålla utkik efter nästa presentations layout!


Många kramar LillBlomman!


4 kommentarer:

bojose sa...

Så flott denne LOen er.
Synes dere lager mye flott og titter innom her nesten hver dag.

cri_kee sa...

Gillar din Lo. Gillar att du skriver personliga saker på LO. Visst är det kul att göra egna blommor? Snyggt blir det också.

Lillnettan sa...

Den här ska liftas! Underbar!

info sa...

Vilken underbar layout du har lyckats med. Du missar väl inte blogcandyt på www.scrapbookingsverige.se