söndag 23 maj 2010

Elden är lös!!

Ibland spelar tekniken oss ett spratt!!! Detta har hänt våran Ulrika då datorerna verkar ha tagit alldeles för tidig semester och vägrar lyda henne! Men vi går till motattack i enad styrka så idag hjälper jag, LillBlomman, till med lite text till Ulrikas bilder! Ulrika har skapat en hel del coola kort av Adornits papper.


Olika typer av tags är verkligen användbara och ett tips är att ha några på lut hemma. De funkar att använda som kort, hänga i en bukett blommor eller varför inte runt en vinflaska! Ulrika har använt Rev´em up-Checkerd flag , Ways to go glass stickers, alpha stickers Pumpkin och mini stickers från My little shoebox här.

Här ser man hur Ulrika duttat Pearl maker på varje bokstav, superläckert!

Nästa kort ska överlämnas till ett gäng brandmän som fått en alldelses ny brandstation! Dessa papper kan ju liksom inte bli bättre!! Rough and tough pappret har eldsflammor och blå bakgrund. I toppen av flammorna har Ulrika satt fast blingstenar för att ytterligare framhäva dem!

På det sista kortet har samma papper som ovan använts men här har Ulrika embossat ordet grattis med embosspulver från Zing!
Nu håller vi tummarna att Ulrika får "kontroll" över sina bråkiga datorer men annars fixar Scrapgalens team detta tillsammans! Vi passar på att önska en trevlig söndag!

Kramar från Ulrika & LillBlomman!

1 kommentar:

Lillnettan sa...

Elaka datorer! Men vilken tur Ullis att du såg att texten fattades och tog tag i det hela! :-) Supersnygga kort, gillar verkligen papperen.