torsdag 10 juni 2010

Snabba kort!

Jag tillhör den som lätt lägger 5-6 timmar på varje kort jag gör! Men ibland kan det vara rätt skönt att göra några snabba. Snabbt behöver inte innebära dåligt! Mina kort tog ca 15 minuter styck att göra? Jag är lite förvånad själv att det gick! Grunden är en bit embossad cardstock tillverkat av Tim Holtz snygga Alterations emboss plattor! Redan där känns kortet lyxigt!

Här är grunden turkos, sedan har jag klippt en remsa från Adornits Happy stripe och fäst tvär över. De små bina kommer från samma papper. En röd blomma och lite text och kortet är klart!
Nästa kort är betydligt mer romantiskt men gick också rallysnabbt att göra!? Än en gång ett embossat cardstock men denna gången i vitt i botten. Sedan knöt jag ett sidenband tvär över och satte två rosor bredvid rosetten. Tyvärr har alla rosorna tagit slut i shoppen men det finns mängder av andra passande blommor som de HÄR! Till sist använde jag Bliss glitter alphas- Clover och skrev grattis med! Snabbt men vackert! Så in i butiken och beställ lite skoijga saker och sätt igång och gör lite kort till alla kalas som kommer under sommaren!

Många kramar LillBlomman!


P.s Ni har väl inte missat rubriken längst upp till höger här!!!! Veckans kap!!! Wow!!!

1 kommentar:

Blommiga Karin sa...

Söta kort! Jag scrappar också, men just nu är det ganska lugnt på den fronten. Nu blir det mest trädgård.