fredag 11 juni 2010

Ljuvliga Girl's Paperie och läckra Heidi Swapp

Jag har ingen dotter, vilket gör att jag tar varje chans jag får att skapa i min favoritfärg rosa... Tur jag har många guddöttrar, så det blir lite rosa i mina album iaf *s*

Idag tänkte jag visa er en LO jag gjort med material från Girl's Paperie + de här bokstäverna från Tattered Angels/Heidi Swapp. Tyvärr ser man inte på min bild att det är lite gummerat på bokstäverna, men på andra bilden ser ni vad som händer när man gnuggar t.ex. distress ink på bokstäverna.


Då framträder bokstäverna, men får vita kanter. Underbart härligt att kunna anpassa bokstäverna till precis den färg man vill skapa med!


Här är min layout oxå... Ljuvt rosa med läckra dekorationer överallt!


Jag älskar att sätta små samlingar, små cluster, med dekorationer. Det blir så fint för ögat att vila på.


Här är de färdiga bokstäverna. Jag valde att låta de vänstra vara något ljusare i tonen än de högra, för att få lite liv i bokstäverna
Hitta materialet? Kika i min lista nedan :-D
Papper: Bazzill (cardstock), The Girl's Paperie (mönstrat)
Bokstäver: Tattered Angels/Heidi Swapp
Dekorationer: The Girl's Paperie (pappersblomma med knapp), The Girl's Paperie (metallcharm), Prima (pebbles), Kaiser Craft (halvpärlor), Prima (tulpan)
Övrigt: Bazzill Just the Edge (fjärilsbård), Stickles "Star dust"(glitterlim), minirosor, Rangers distress ink "Victorian Velvet"

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

UR SNYGGT!!!!!

V E R K L I G E N !!!!

Charlotta

freja sa...

Dom bokstäverna måste jag ha!!!!
Ur snygga!!!