tisdag 13 juli 2010

Mina premiärkort av Skymning design!!!

Inget har kunnat stoppa mig från att börja jobba med de nya stämplarna! Inte ens en värmebölja utan dess like! Jag har haft över 30 grader i mitt scraprum men skaparglädjen var ändå på topp!!! Jag bjuder på två kort idag skapade av inte mindre än 5 olika Skymnings stämplar. Alla lika fina och roliga att skapa med! Ni har väl beställt?!

Här sitter vackra Linnea i trädgårdslandet och tittar på lilla Maria nyckelpiga! Jag har maskat ihop de två olika stämplarna. Motiven är färglagda med Distress refiller som finns i massor av nyanser i butiken.

Papperna som jag använt hittar ni också i butiken. De heter Sunkissed-Dot, där jag använt den gula delen och Sunkissed- Splash zone båda från Bo Bunnys nya coola serie.

Även om de flesta av Primas blommor börjar sina i butiken kan jag avslöja att en ofantligt stor mängd nya är beställda!!! Så håll ögonen öppna! Jag lovar att det kommer massor av vackra även denna säsongen. Jag kan knappt vänta! Dock finns de supersnygga riktigt chokladbruna halvpärlorna från Kaiser kvar i butiken.

På nästa kort ser ni lilla Miranda med sina stora vackra ögon! Jag har maskat ihop henne med solen och molnet för att få lite bakgrund till mitt motiv. Bakgrunds pappret kommer från Prima och finns till galet bra pris i butiken! Det heter Blooming Happiness. Jag har kombinerat det med rosa och brun cardstock.

Även här har jag stämplat på akvarellpapper med Memories dyna och färglagt med Distresser. Några små detaljer har jag satt Stickles på för lite effekt!

Runt min utstansade ram har jag trätt ett sidenband och sedan dekorerat med fjärilar och rosor i olika rosa nyanser! Det var alltså premiären av dessa stämplar och jag kan utlova många fler kort! Jag har ännu ett motiv som jag fått och både Nettan och Christel kommer snart att visa sina kort! Kan varmt rekommendera dessa söta raringar med både charm och attityd!

Somriga kramar från LillBlomman!


3 kommentarer:

Catta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Christel sa...

O,oj,oj så fina kort! Färgläggningen är bara så snyggt gjort så jag dreglar!

Catta/ eldhexan sa...

Wow! Vilka underbara kort du skapat, Ullis! Det är verkligen roligt att se stämplarna så proffsigt använda!! *myyyyser*

Kramar!!! Catta