torsdag 15 juli 2010

Somrigt med Skymning Design

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Även jag har fått leka med de fina nya stämplarna från Skymning Design. Två kort har det blivit hittills, ett lite mer stilrent och ett annethiskt kladdigt.

Ett enkelt men väldigt somrigt kort med blomma och blad från egna gömmor. Thickersen "Bliss" är glittriga och tyvärr slutsålda i vitt, men de finns fortfarande i skirt ljusblått och i murrigt kaffebrunt - ni hittar dem här.

Det gulrutiga papperet heter Near Mint och är från October Afternoons serie Thrift Shop - men de vita blomsilhuetterna hör minsann inte dit! De utgör nämligen en läcker overlay från Teresa Collins, sprillande ny och i skrivande stund inte ens upplagd i shoppen (så håll utkik bland nyheterna, de kommer gå åt som smör). Ett bra tips är att sätta fast overlays med Glossy Accents, det syns inte så tydligt som lim kan göra.

Superfin stämpel, så rolig att färglägga och lätt att piffa till med 3D-lack eller kanske lite Stickles? Härligt med söta stämplar som inte är så där sockersöta som Magnolior eller hÄnglar.

Här har jag gjort en distressruta av färgerna Worn Lipstick och Peeled Paint. Den fina bakgrundsstämpeln gjorde sig snyggt i rutan, eller hur? Det cerise bakgrundspapperet tillhör Little Yellow Bicycles serie Fresh Print Clothesline och ingår i ett set med fyra 6" cardstock med lackade detaljer. Underbara!

Tack för titten!

3 kommentarer:

Lisa sa...

Ja jätte fina kort! De är lite alien aktiga...men missförstå mig inte....behöver inte vara fel.. =)

Lillnettan sa...

Hihi, det var det första min man sa också! Men han tyckte de var coola (inte ofta han säger det om stämplar, han haatar hÄnglar och Magnolior t.ex) och det tycker jag med. :-)

Cath. sa...

Gillar dina kort massor, speciellt distressrutekortet, kanonfint!