tisdag 10 augusti 2010

Chic Bébé Girl

Skrivet av Christel

Hejsan alla!
Idag är det min tur att få visa upp vad jag skapat av dessa lite rockiga babypapper från Teresa Collins. Jag fick de rosa papperna Chic Bébé Girl. Direkt när jag fick papperna i min hand fastnade jag för detta papper:
Jag fick en idé om att använda detta papper som utgångspunkt till att göra ett minialbum.
(Det roliga var att DT Lillblomman bestämde sig också för att göra ett minialbum men då med pojkseriens papper. Ni kan se hennes album här.)

Mitt album är i storleken 30,5 cm x 12 cm. Som bas har jag använt mig av vit CS som jag sedan förstärkt på båda sidor med antingen rosa eller svart CS.
Till framsidan har jag använt baksidan från pappret Chic Bébé Leopard och en tag utklippt från pappret Chic Bébé long tag. Som dekoration har jag använt minirosor och lite blad.

En av sidorna ser ut så här:

Här ser ni en annan av tagsen från Chic Bébé long tag. Vårt DT uppdrag med dessa papper var att scrappa något med anknytning till bäbisar. Min flicka är 11 år och alla mina babyfoto på henne satt redan inklistrade i album så jag valde att göra ett minialbum utan foto som man kan ge bort i present.

Det finns en massa roliga tillbehör till denna pappersserie bla. overlays. Jag har använt mig av
Chic Bébé Girl måttband som ett litet käckt inslag på sidan där man skriver in längd och vikt.
Siv Andersson skriver så underbara dikter och en av dessa har jag skrivit ut och använt som dekoration på mina albumssidor.
På nästa uppslag sitter pappret Chic Bébe Girl Fleur de Lis och ytterligare en long tag. 2 delar från Siv Anderssons dikt och plats för 2 foto.
På sista uppslaget har jag satt en del av Chic Bébe Girl Leopard på den ena sidan och fortsatt med en liten del på andra sidan. Dikten "En dotter" av Siv Andersson fick pryda sista sidan tillsammans med några minirosor och en bit av overlayn måttbandet som jag satt med rosa CS under.
Baksidan:

Detta var jätteroliga papper att jobba med! De kräver inte så mycket dekorationer utan är dekorativa i sig själv. Papprena är lite rockiga och passar att använda till lite äldre flickor också!


3 kommentarer:

Ulrika sa...

Ja, det var kul att se hur du tolkade de rosa papprena i ett album!! Jättefint blev det, riktigt läckert!!

LillBlomman sa...

Oj, så fint det blev!!! Skoj att få se ett album i rosa och stående också!

Catta/ eldhexan sa...

Så fint! Den som får det i present kan skatta sig lycklig!