måndag 23 augusti 2010

Lillnettan goes Barbie

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Ni måste tro att jag fått solsting eller något - först flera färgglada kort på raken och nu en riktigt prinsessig orgie i lila och rosa! Men vet ni, variation är roligt och att utmana sig själv med kluriga papper är väldigt givande...

Här ser vi två glitterpapper från Bo Bunnys serie Jazmyne. Jag gjorde helt enkelt ett riktigt gulligt kort med söt stämpel, band och stora rosor. Roligt att få sväva ut!

Jag försökte måla blommorna likadant som blommorna på Jazmyne-papperet, och för en liten extra effekt stämplade jag ännu en gång, klippte ut blommorna och satte dem ovanpå med distanskuddar.

Ett rosalila kort! Här ser ni också lite spillbitar från Jazmyne, blandade med Adornits Princess Collection. Ett snabbt, enkelt och väldigt tjejigt kort, inga konstigheter.

Grattisstämpeln från Tingtura är embossad med svart Zing, mitt favoritembossingpulver of all times. Det smälter lätt och blir snyggt, jämnt och blankt. Motivstämpeln är färglagd med Copics och sitter på 3D-kuddar, mitt ständiga tillbehör.

Lite mer Princess Collection-papper blandade med Teresa Collins Chic Bébé Girl. A perfect match om du frågar mig! Kortet ska till en rockig brud så jag gjorde det lite coolare genom att blanda med svart, vitt och accentfärgen cerise.

Thickersen heter Bliss och kommer från American Crafts. Döläckra! Måste köpa fler (finns kvar i färgerna ljusblått och kaffebrunt)... Här ser ni mer 3D-kuddar förstås, hihi. En liten blingsten på kronan och cerise lackade skor på motivstämpeln - det ÄR detaljerna som gör det!

Surprise, mer Princess Collection och mer Chic Bébé Girl! Som neutral men cool bakgrund ser ni ett stycke cardstock som embossats i en av Tim Holtz nya embossing folders.

Ledsnat på dina gamla pebbles? Det är inte svårt att göra nya. Pilla bort klisterlappen som sitter på undersidan och limma dit cirklar från favoritpapperet, så har du vips en matchande dekoration till ditt alster.

Tack för titten!

1 kommentar:

A'laEmmeli sa...

Wow vilka supervackra kort, så fina! ♥ Du är duktig du! :) Kram!