söndag 22 augusti 2010

Hälsningar från Alvskogen!


Skrivet av Catta:

Hej!

Idag ska ni få följa med till Alvskogen och hälsa på Alvin! Alvin är en av stämplarna av märket "Skymning Design" som jag ritat för Scrapgalen. Han är en liten kille som på den här bilden sitter på en stubbe och beundrar en söt fågel som lockats dit av hans flöjtspel och landat på hans flöjt.


De vackra papperna jag använt på kortet är från The Girl´s Paperies kollektion "Paper Girl" och heter Green Brocade och Vintage Patchwork. Som ni kan se på bilderna i butiken är serien "Paper Girl" väldigt fina både på fram-och baksidorna och därför väldigt användbara!


Alvin är färglagd med akvarell på tub. Jag ville få en lätt och luftig...ja, alvisk känsla på kortet och dekorerade därför med silver-stämplar, silverpenna och metall-brads. Hörnen på motivet är hjärtan jag stämplat, klippt ut och satt fast med 3d-kuddar. Just denna stämpeln är det rea på i butiken så passa på! På det här kortet ritade jag bakgrunden med slingrig murgröna själv, Alvin går utmärkt att maska ihop med "bakgrund-träd" som du hittar här!

Må så gott! Kramar!
Catta2 kommentarer:

Ulrika sa...

MYCKET snyggt! Vilka underbara färger på kortet, och vad avancerat det ser ut!

LillBlomman sa...

Heeelt fantastiskt och fullt av stämning! Me like a lot!