lördag 14 augusti 2010

Tre sommar-favoriter

Skrivet av Ulrika

Det har varit en underbar sommar, även om det kanske varit lite för kyligt och regnigt på sina håll nu på sistone. Men se det från den ljusa sidan: gräsmattan blir grön, bären mognar och man kan ju med mycket gott samvete sitta inne hela den regniga dan och bara scrappa!!

Scrapgalen har under sommaren fått in flera underbara pappersserier med tillhörande dekosar.
Jag har köpt på mig oförskämt mycket av dessa grejer... Familjen fick klara sig utan semester-resor denna sommar för jag köpte scrap-grejer för alla pengar!! ;-))

Tänkte visa er tre alster jag gjort med tre av dessa härliga serier, det här är nog mina tre favoriter, missa inte dem!!
Först ut Imaginisce serie Splash Dance. Härligt färgglatt, perfekt till pool-fotona!


Papprena jag använt är Bubble Bash  och Ocean Motion (både bak- och framsidan). Sjöstjärnorna är klippta ur Ocean Motion. Titeln är skriven med American Crafts thickers Delight som jag chalkat oranga. Jag hade inga t:n kvar, så det fick bli ordet de' istället. Nöden är uppfinningarnas moder, ni vet!
Journaling-rutan har jag lånat från Echo Park, tyckte att den passade bra här med sin oranga bård! Journal card paper heter den.


Sen ser vi BoBunnys tuffa Block Party som jag är så förtjust i (och resten av designteamet också förresten, har jag upptäckt!).
Här ser vi min lilla sötnos om möjligt ännu sötare iförd kaninöron på Liseberg!

Pappret heter Picnic (jag har använt både fram- och baksidan). Några knappar från Buttons & Bling har jag använt tillsammans med några stickers som tyvärr inte finns i butiken, men kika på de här supersnygga chipboard-dekosarna!! Titeln är skriven med thickers samt Adornits små Tiny Alpha, här med röd text på vit botten. I butiken finns just nu bla.a vita bokstäver på röd botten, kolla här!

Sist (och minst faktiskt!), ser du ett kort jag gjort med papprena och dekosarna från BoBunnys Sunkissed.
Helt fantastiskt sprudlande färgglada papper!
Jag har här använt papprena Summer och Stripe samt en sticker som tyvärr inte finns i butiken. Thickers-bokstäverna som bildar ordet hej, hittar du däremot här! Jag har chalkat dem blå.

Så vilka är dina sommarfavoriter??
Tack för mig!

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Hej!

Jättesnygga alster alla tre; de fina blå papperen från Imaginisce lyfter fram färgerna i fotot, Bo Bunnys papper (som jag f.ö. inte ens hade sett förut) sättegulliga till kaninöronen och den lånda remsan på Hej-kortet med alla regnbågens färger skulle jag gärna vilja få själv!!!

Charlotta

Lillnettan sa...

Jättesnygga alla tre - favoriten är lisebergskaninen, det skarpa röda mot det slitna vita. Fint!