söndag 15 augusti 2010

Miranda is a Paper Girl!

Skrivet av Catta:

Hej! Hoppas ni har det bra!

Jag har sagt det förut, men jag är sååå förstjust i Paper Girl från The Girls' Paperie så jag är jätteglad att Petra skickade dem till mig så att jag fick nöjet att leka med dem! Och det känns faktiskt som att även Miranda från Skymning Design trivs med Paper Girl!

På det här kortet har jag använt Vintage Patchwork, Green Brocade, Shabby Flower och Cabbage Rose. Vintage Patchwork som ser ut som i hopsydda tyglappar inspirerade mig att göra framsidan med sömmar, ficka och knappar. I efterhand ångrar jag att jag inte tog enbart vita knappar, men ja, ja, nu sitter de där... :)


När man ser "Miranda med blomsterkrans" kanske man tänker sig henne lite snäll och somrig med med vit klänning så här gav jag henne lite karaktär med mörkrött hår och lite mer "alternativa" kläder och det funkar visst det med! Jag tror det var så här jag tänkte mig henne när jag ritade stämpeln: lite annorlunda, tuff men söt... :)

Insidan med plats för hälsning på högersidan. "Grattiskramar" i hörnet är stämplat.:

Miranda, somrig på sitt eget lilla vilda sätt:


Miranda är färglagd med akvarell på tub samt svart tuschpenna på vissa detaljer.

När jag först fick hem de söta pappersblommorna Flower Market Paper Route visste jag inte riktigt hur jag skulle använda dem, men sedan upptäckte jag hur bra de gör sig med Paper Girl som bakgrund och att man kan hitta på en massa kul med dem! Här lät jag dem få stjälk och blad:


Ha en riktigt skön söndag!

Kramar! Catta

PS: De färgmarkerade orden i texten är klickbara länkar direkt till Scrapgalens butik och produkterna! :) Ds2 kommentarer:

Pillan sa...

Vilka underbara papper i härliga färger!! Måste absolut se om jag kan hitta dem någonstans... Många härliga detaljer på ditt kort!!
/Pillan

Christel sa...

Superläckert!