onsdag 29 september 2010

Ännu mera Primas Jack n´Jill

Idag är det dags för lite mera Jack n´Jill! Jag har vågat mig på en rejäl färgblandning med både rosa, grön och turkost! Allt i en härlig pastellig ton som passar till min Gilrly layout!

Jag började med en vit cardstock som jag mistade med grönt över Primas mask Travel. Sedan byggde jag vidare med Primas Daisy dreams och Ode to joy. Jag har även använt ett gammal notblad och en bit kartong från en Prima blomförpackning.

Här har jag använt en Chipboard från Jack n´Jill serien, tyvärr är den tillfälligt slut men det finns till serien Road trip som är kalasfina! Sedan dekorerade jag med Sugar plum roses och en Chipboard fjäril från Jenni Bowlin. Fjärilen har jag målat med Crackle paint i Picket fence kulören.
Många lager av spetsar och kanststansat papper tillsammans med Sugar plum rose och en grön Petunia blomma. De rosa blommorna är privata och tyvärr slut hos Scrapgalen.

Kolla in den här!!! Kan det bli så mycket vackrare? Love letter roses finns i många olika kulörer!

Här ser ni den fina kartongen från en blomförpackning! Släng dem inte!!! Ni kan använda dem som jag till fotomattor eller varför inte göra ett minialbum av dem! Om ni har många menar jag:)
Nu är det snart dags för mässa i Karlstad! Hoppas att vi ses där! Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Pillan sa...

WOW vilken härlig LO att vila de ännu morgontrötta ögonen på :-)
Så fina färger du kombinerat och många underbara detaljer...
-x-

Catta/eldhexan sa...

Mysigt med lite blommigt och romantiskt i höstmörkret, jättefint!