söndag 26 september 2010

Höstigt med julpapper från Bo Bunnys Noël

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Hej på er! Jag är nyss hemkommen från en lillsemester i kungliga hufvudstaden, och var så scrapsugen när jag kom hem att jag inte orkade vänta på att skicka korten på framkallning och få tillbaka dem (det tar ju flera daaagar) - det fick bli ett av de inköpta vykorten som scrappades i stället! Snabbt ska're gå! Som minnesdekorationer har jag tagit med boardingkortet och en inträdesbiljett samt en dold journalingruta med nedskrivna minnen på. Fågeln fick vara med för att symbolisera att jag nu gjort min första flygresa!

Layouten är uppbyggd av svart cardstock och papper från Bo Bunnys julserie Noël. Jag plockade färger från fotot så alstret går i de lite otippade färgerna guldgult, djuplila och limegrönt - inte dumt va? Det är ofta så härliga mustiga färger i just julpapper, och så länge mönstren är neutrala går det ju suveränt att använda papperen till "vanliga" alster.

Jag har mistat med glimmer mist (varmt gulorange Sunflower) och använt mycket Clear Rock Candy på chipboarddekorationerna - för att få de söta Jenni Bowlin-fjärilarna att skifta lite i grönt så duttade jag dem med en genomskinlig stämpeldyna och penslade på Perfect Pearls i nyansen Kiwi innan jag målade med crackle paint. Riiiktigt läckert! Det blev ett sådant djup i dem.

De små runda bokstäverna kommer från Banner Alpha Stickers och bokstäverna i "Stockholm" finns i flera färger som matchar Primas nya pappersserier. Kolla särskilt in bokstäverna "Road Trip" och "Fairy Flora", två nyanser av rött som passar fint till alla kommande juliga alster. (Personliga favoriten är dock turkos och heter Paisly Road.)

Tack för titten och glöm inte att kommentera! ;-)

3 kommentarer:

Ulrika sa...

WOW WOW!! Så snyggt!! Underbara färger och himla snyggt gjort!

Pink lady sa...

Wow, så lekker LO!
Nydelige farger, detaljer og dekor til det flotte bildet:-)

Klem Laila.

Ann sa...

Anneth! Du är otrolig! Otroligt snyggt! Den där borde du skicka till kungligheterna, tycker jag. ^^ Och du vet att du kommer bli den första jag skickar bröllopskortet till, va? ;) (det är fortfarande inte taget, vi har resonerat som så att jag nog bör ha min vigselring först och den ligger fortfarande inte högst på prioritetslistan.. ) Alltid spännande att se vad du hittar på! Gillar symboliken du fick till med fågeln och de varma färgerna! Kram på dig =)