söndag 10 oktober 2010

Prima kort

Skrivet av Ulrika

Idag tänker jag visa två stycken kort där jag använt kartongbitar från Primas förpackningar. Miljötänk! Återvinn och alla blir glada!

Första kortet har en bakgrund av ett "gammalt" Prima-papper, men kolla det här nya Prima-pappret från serien Annalee som går utmärkt att använda!
Ovanpå det sen har jag skurit till en bit av denna förpackning med bokstavsstickers från Prima. Jag chalkade lite runt kanterna också... Några blommor nere i hörnet och thickers från American Crafts, så är det klart! :-))
..................................................................................

Nästa kort innehåller också en bit från en Prima-förpackning med Antique Mistletoe-blad, tillskuren i lämplig storlek och lite chalkad och hörnstansad!

Kolla blommorna! De andra tjejerna i design-teamet har visat dem förut, och DT Helene kallade dem för sockrade, och det tycker jag var en utmärkt beskrivning! Kolla vad läckra de är!

Bokstäverna är Primas Annalee Alpha stickers. Just de här fick jag i födelsedagspresent av DT Christel!
Bladen är utstansade med en punch i pappret Green Fields (baksidan). Jag har sedan sprayat med Tattered Angels  gröna Glimmer mist och skrynklat dem när de blev fuktiga! Lite chalk på kanterna så är de klara!

Så där ja, nu vet ni att ni får alltså dubbel användning för allt ni köper från Prima!

Kram på er!


3 kommentarer:

Sindra sa...

Åhh, så ljuvligt fina kort du gjort! Helt underbara! :)

Christel sa...

Jättefina kort och vad bra med återanvändning! Det gillar vi!

Lillnettan sa...

Wow, så sött!