torsdag 28 oktober 2010

Skymning i Inkido land!

Idag tänkte jag fresta er med godbitar från Skymning designs nya julstämplar och Inkidos karamelliga julserie Candy Tree! Tänk så härligt att få skapa julkort med rosa färger i!

Först ut är det en stämpel med både söt tomtenissa och snögubbe på. Jag har jobbat med papperna som heter Candy stars och Trees all over.

Alla stansar är privata men jag vill gärna visa hur fint det blir genom att blanda olika former och storlekar ihop med olika papper. Den rosa blingstenen hittar ni HÄR!

Jag har som oftast färglagt med Distresser på akvarellpapper och sedan duttat mängder av Stickles över motivet!

På nästa kort har vi en fundersam tomte som motiv. Här har jag låtit det gröna dominera men även låtit det rosa finnas med. Pappret i bakgrunden heter Mint candy stripes. Ute i kanterna har jag stämplat med den supersnygga stämpeln Border från Inkido. Jag har också använt Wellpapp som finns i många olika färger i butiken! Arken är 12x12 och det finns även ett storpack i 6x6!

Julstjärnorna har jag gjort själv av dies.

Måste ju bara få visa hur det glimmar och glittrar om min tänkande tomte! Hoppas att jag fått er sugna att beställa lite nya härliga Skymnings stämplar och att göra julkort med rosa toner!
Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Essmo sa...

Vilka vackra kort! Stämplarna är heeeelt underbara! !

Catta/eldhexan sa...

Tjusigt! =) Du kan då få till det!