fredag 26 november 2010

Canvas, bebisfötter och julkort

Mina duktiga DT-kollegor har tidigare visat fina exempel på vad man kan göra med de roliga canvas-produkterna Petra tagit in i shoppen och här kommer ännu ett litet alster!
I mitt DT-kit ingick bla två burkar Studio Paint, rosa och ljusblått, Streched Natural Canvas i storleken 4"x 4" (canvasduk uppspänd på en träram) och små, söta charms i form av galgar. Efter lite funderande satte jag igång att kladda och resulatet blev en liten tavla som min man fick i fars dagspresent:Jag exprimenterade med färgerna och bestämde mig för att använda rosa Studio Paint och lite vit akvarellfärg på tub (vilket var vad jag hade hemma). Till fotavtrycket använde jag akvarellfärg och min lilla dotters ena fot som hon var så snäll och lånade ut. :) Pappret "Fly away" från My Minds Eyes- Lost & Found blev små "gångjärn". Den söta blomman i ljuslila är även den DT-material men tyvärr finns den inte kvar i butiken. Jag ryckte bort den lilla knoppen i mitten och ersatte med en hattnål för att kunna sätta fast blomman bättre.

Det gick fint att stämpla (LOVE och 2010) på canvasduken efter att man målat på den även om det blev aningen suddigt pga strukturen i duken, men jag tycker inte det gör någonting.


Kanten målade jag rosa och dekorerade med ett svart sammetsband. Tavlan kommer göra sig bra på sovrumsväggen och jag är riktigt sugen på att göra fler minitavlor! Det är ju perfekt att ge bort i julklapp!

Men innan jag sätter igång med fler tavlor har jag en del julkort att pyssla ihop! Hur går det för er på den fronten? I butiken väntar en hög med julstämplar från Skymning Design på att få hamna på fina julkort hos er! Här kommer ett exempel på hur det kan se ut:


Stämpeln heter "Miranda och snögubben" och är nog min favorit just nu! Det söta pappret jag använt fram- och baksida av heter "Heart & Home" och ingår i Ladybug and Friends kollektion "The Christmas Quilt". Övrig dekoration är svart och grön wellpapp (hjärtana klippte jag ut för hand), brads i form av stjärnor, Tiny Alpha Stickers och pil av wellpapp.

Trevlig Helg!
Kram! Catta

1 kommentar:

Ulrika sa...

Åååh vad gulligt med fotavtrycket!! ;-))