lördag 27 november 2010

Glitz Design

Hejsan!
Hoppas ni alla har det härligt i vårt vintervita Sverige!
Själv älskar jag faktiskt snö, helst när solen skiner och det gnistrar i snön.
Idag vill jag visa upp en layout som jag har skapat med papper och dekorationer från Glitz Design Scarlett.
Jättefina färgglada papper som passade perfekt till fotot på min son med hans nygjorda tatuering. Han har väntat länge på att få tatuera sig och när han hade sommarjobbat i somras hade han äntligen pengar till sin tatuering.
Jag har valt att försöka matcha färgerna i tatueringen i både papper och dekorationer.
Det som är så bra med Glitz Design är att det finns MASSOR av härliga dekorationer som tillbehör till pappersserierna. Det gillar jag!!!
Till denna layout har jag använt mig av 3 papper från Scarlett serien, Polka, Stripe och Wallpaper. Bakom fotot har jag lagt 2 olika bokblad från en förpackning med 6 olika sidor.
Sedan har jag använt en läcker overlay och en stickersdekoration. Titeln har jag skrivit med ett gammalt thickersalfabet från Pink Paislee och med Primas små användbara stickersalfabet som finns i många olika färger.
Jag målade en rund canvasdekos med gesso, röd och gul studiopaint. I mitten fäste jag svart wellpapp och en svart knapp med röd rosett i. På 2 hörn av fotot har jag gnuggat rubons med text på.
Det gula pappret, Polka ,var redan distressat både med text och lite svarta stänk här och var men jag kunde inte låta bli att förstärka känslan lite med att använda min nya splashstämpel från Vilda Stamps. Ni ser lite av den stämpeln sticka fram bakom fotot vid tvättklämmorna.
En liten dekoration till fick jag klämma in... En liten overlay med läckra swirls på. Ni ser den i det nedre högra hörnet.
Det var allt från mig idag! Många scrappiga kramar från

DT Christel

Inga kommentarer: