tisdag 23 november 2010

Mera lek med Glitz fantastiska serie!

Förra veckan bjöd jag ju på en layout skapad mestadels av saker från Glitz Hoopla kollektion! Så idag tänkte jag visa två olika kort!!! Samma coola serie i underbara färger!

I botten använde jag Hoopla Polka och sedan har jag blandat upp det med Craft cardstock. Det lite mer enfärgade pappret heter Hoopla Frames. Motivet med glassen är en Overlay som jag klistrat på en boksida. Jag limmar alltid mina overlays med Studios Multimedium som är helt suveränt för detta ändamålet! Det blir helt genomskinligt! Från Pink Paislee kommer den skoiga bården i lite gummiliknande material. Jag valde att måla den med Studios Classic Teal och sedan strö lite glitter över innan färgen torkat!

Här syns boksidan lite bättre genom Overlayen! Happy Birthday är skrivet med runda stickers från Jenni Bowlin och en Rub-on från Glitz! Ett tips är att leka med olika former till dina titlar.

Nästa kort är också ett födelsedags kort! Man kan ju liksom inte få för många av dem! Folk fyller ju år hela tiden! Här har jag använt samma papper men jag har även lagt till svart Cardstock för att skapa lite dramatik och matcha flickan. Flickan med ballongerna kommer från ett Rub-on ark med många användbara motiv på. Även ordet Celebrate hittar ni på det arket. Några av mina absoluta favoriter är Rub-ons från Melissa Frances! Scrapgalen har en gigantisk mängd hemma av dem nu så bunkra upp lite av dem ni med! Birthday girl kommer från detta arket!

Många lager, former och sömmar gör att kortet känns lyxigt och genomarbetat! Ett recept som alltid funkar hemma i min scrapvrå! Hoppas att jag kunnat inspirera lite nu!
Många kramar från LillBlomman!

1 kommentar:

Catta/eldhexan sa...

Härliga färger och som du säger, det ser så läckert ut med lager på lager och dina fina sömmar!