torsdag 9 december 2010

Julstämning med Skymningstämpel och canvas

 Skrivet av Catta:

Goddagens!

Nu var det dags för ännu en leverans från julkortsverkstaden! Den här gången har jag använt en stämpel från Skymning Design som heter "Alvpojke i ljussken". Visst är det julstämning så det förslår i motivet?! I övre högra hörnet stämplade jag en liten girlang med grankviststämplar, även de från Skymning Design som endast finns att köpa hos Scrapgalen. Stjärnstämplarna är privata.
Det här urfina pappret från Pysselgummans serie "Väntan på tomten" har varit väldigt kul att skapa med, och jag var tydligen inte ensam om att tycka detta, det är nämligen helt slut i butiken!
Kortet ser nästan ut som en väska på framsidan, men när man öppnar det blir det som ett helt brev!


Insida:Baksida:


På baksidan sitter en utklippt stämpel som heter "Circle Flourish" från Glitz Design. Det är en väldigt fin och användbar stämpel! Den fick vara med även på nästa kort , här med ett viktigt datum stämplat i mitten.
På samma sida har jag dekorerat med en datumstämpel utklippt och fastklistrad på en cirkel av härligt kraftig canvas. Canvasrundeln, massa andra fina canvasprodukter och de söta, små klädnyporna finns här. Den här söta papperskollektionen från Ladybug and Friends heter "The Chritsmas Quilt" och det är så juligt att man börjar nästan känna doften av pepparkaka när man pysslar med det! Bakom det utklippta hjärtat sitter ännu en canvascirkel, här med lite vit hobbyfärg:


Kortet är vikt som en liten "påse".


Ha en fin dag!

Kram! Catta