fredag 3 december 2010

Tänk så fel man kan ha!!!!

För någon vecka sedan frågade Petra oss vad vi i DT tycket om Maja Designs nya serie. Jag gillade en del papper men inte så många, trodde jag. Men i lördags på Scrapträffen i Övergran fick jag se hela serien live och den är så himla fin!!!! Jag fick välja fyra papper att jobba med för Scrapgalen men var tvungen att köpa 12 till att använda privat!!! Det kallar jag ett gott betyg och erkännande att jag hade nog lite fel först! Eftersom jag bara älskade papperna har jag skapat en del av dem så idag bjuder jag på hela tre alster och många bilder!

Först ut är en layout med mig och min syster 1972. Bakgrundspappret som heter Ska vi ta en fika-Söders höjder fick sätta en romantisk ton. Underbart småblommigt i riktigt lila och greddelina toner. Bakom fotografiet har jag använt den gröna sidan av Ska vi ta en fika-Pratstund.

Idag är alla blommor privata men jag vill gärna visa alla detaljbilder ändå. På tagsen har jag nypt fast helt underbara mini klädnypor. Tags finns också i butiken!

Jag gillar verkligen Adornits minialphas!!! Just här har jag använt bokstäver från det pastelliga arket Sunshine. Jag tror att det finns färdiga meterpåsar kvar av det veckade sidenbandet.

Underbara svulstiga lila blommor!

I den övre kanten har jag använt diecuts från Glitz. Det finns mängder av roliga dekorationer från just denna tillverkare i butiken!

På nästa alster som är ett kort har dykt ner bland blåbärsplantorna! Pappret som jag använt både fram och baksida av heter något så mumsigt som Ska vi ta en fika-Blåbärspaj.

Det söta Rub-on motivet som passar så fint till kommer från Prima. Rub-on arket innehåller många fina motiv förutom pojken och den lilla Nyckelpigan. Texten är också en Rub-on från Melissa Frances. För övrigt har jag bara gjort blommor av pappret Ska vi ta en fika-Blåbärssylt.

Nästa alster är skapat på en av de nya jättestora Tagsen!!! Perfekt bas till ett kort. Samma papper som ovan men med en stickers från Glitz som heter Accent stickers-Vintage love.

Det blev en lite gammaldags känsla och perfekt till en liten kille!

Som ni märker har jag haft otroligt roligt och inspirerande att jobba med dessa papper! Så jag kan varmt rekommendera hela serien!!! Många kramar från LillBlomman!

1 kommentar:

Maria sa...

Så fantastiskt fina grejer du har skapat! Har kollat lite på dom här papperna men har varit lite tveksam. Den tveksamheten är nu som bortblåst:D Det lila/rosa blommiga pappret du har använt till LO:n vill jag bara äta upp! Mums! :D