onsdag 26 januari 2011

DT ScrapGalens bästa 2010 enligt LillBlomman!

Det är ingen hemlighet att jag har äran att få omge mig med ett helt fantastiskt DT här hos Scrapgalen! Bredden och kreativiteten får en att baxna, inte minst efter att jag ägnat en rejäl stund med att gå igenom våra alster från 2010! Jag tänkte bjuda er på "the top of the line" enligt mig! Så varsågoda och njut!!!

Ulrika: Denna damen skapar sååå mycket! Mycket och fint! Och kanske blir hon förvånad att jag valt just detta kortet och att jag valt ett kort. Men Ulrikas stil är ren och ofta har hon någon klurig titel eller undermening. Detta kortet är helt enkelt briljant!

LillNettan: Här har vi effekternas drottning! Hon mistar och maskar. Glittrar och distressar! Jag tycker att hon fångat Kat´s vackra och lite farliga sida så bra! Visst är det läckert!

LillBlomman: Ja, jag fanns ju också med på listan så jag visar även det jag gillar mest av mina alster 2010. Gillar lekfullheten och kontrasterna här!
Helene: Här visar verkligen Helene sig från sin allra bästa sida! Journaling, dekokluster och kontrastrika foton! Att hon dessutom skapat en härlig layout i lite romantisk stil fick mig att smälta ännu mer!

Cilla: Tjejen som inte gillade vad vi kallar för "gubbpapper" inom DT har numera fallit pladask för dem! Denna layout blir man ju bara lycklig av att se! Lekfullt, färgstarkt och gulligt i ett!
Christel: Vi fick i utmaning av Petra att skapa en dubbel lo, något som många av oss sällan gör. Christel lyckades inte bara skapa en fullkomligt bedårande layout hon lyckades behålla sin egen stil till hundra procent! Så imponerande!
Catta: Här har Catta fångat ett av sina egenritade motiv totalt perfekt! Jag riktigt känner hur jag befinner mig i en ljuvlig sagovärld! Hoppas att vi får se fler av Cattas stämpelmotiv!

Ja, detta var alltså lite av allt som Scrapgalens DT skapat under 2010! Nu ser vi fram emot ett kreativt 2011 som innehåller ett spännande Event i maj, mysiga träffar i Bålsta, månadsutmaningar, en fullspäckad inspirationsblogg och massor av härliga produkter i butiken!

Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Petra sa...

Så många underbara alster.

Jozebelle sa...

Så mycket snyggt det var, wow vilket team ni är!!!