måndag 10 januari 2011

Good enough!

Skrivet av Anneth/Lillnettan

För ett tag sedan pågick en diskussion inne på Svensk Scrapbookings forum om att göra canvastavlor med "visdomsord" på. En av tjejerna berättade om sitt mantra "Good Enough" som hon ville skulle prägla hennes förhållande till scrapbooking. Visst, allt man gör blir inte alltid perfekt eller ens bra, men det duger eftersom det är ett uttryck för mitt skapande, min kreativitet!

Inspirerad av detta försökte jag mig på just en canvas (Scrapgalen har dukar i fyra storlekar)med dessa ord på. Ironiskt nog blev jag inte jättenöjd (chalkboardmisten Charcoal är mer täckande än jag trodde och jag var inte direkt snål med den heller, så allt mitt förarbete med rosa chalkboardmist samt lite arbete med masker doldes nästan helt under denna) men - den är good enough! ;-)

Bilden är från Glitz och kommer från ett set med liknande vintageinspirerade bilder. Rub-onsen var lite pillriga att få dit men fick en jättefin textur av canvasen, och grungeboardbokstäverna är målade med svart akrylfärg och gesso. Det övriga vita "kladdet" är också gesso - det ljusade upp lite och gav en härlig textur.

Tack för titten!

1 kommentar:

Jozebelle sa...

Min blogg hette förut Good Enough, men jag har insett att jag är bra som jag är de flesta dagar och till de andra dagarsna ska jag göra ett affirmationskort (jag gör det faktiskt av en gammal kortlek som inte är "hel". Perfekt storlek.

Jag tror att ibland är det bara så att man får lov att acceptera ett projekt som man inte är supernöjd med, på tal om ordspråk så fick jag ett en gång.

"Om man alltid gör sitt bästa tappar man förmågan att överraska."