måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag!

Idag är det ju Alla Hjärtans Dag! Hoppas din dag blir riktigt bra oavsett om du firar eller ej. Vi i Scrapgalens Designteam vill iallafall skicka er ALLA en riktigt stor Kram. Vi hoppas ni får en liten stund över för lite pysslande också!
Idag bjuder vi er på inspiration som går i Kärlekens tecken!

Dt Cilla:

Min äldsta dotter bor alldeles för långt ifrån mig just nu för att jag ska kunna ge henne en stor kram på Alla hjärtans dag, så den får komma med posten i år.Materiallista:
Mönstrat papper: Baksidan på Enchanted - Princess Promenade
Dekorationer: Enchanted - True love tags, Enchanted - Belle of the ball Borders, Pearls


.............................................................

DT Ulrika:
Jag har gjort några små kort, lagom att fästa vid en blomsterbukett eller på en ask choklad.
De stora hjärtana är utskurna med min Slice, och de små på mittenkortet är gjorda med hjälp av en punch.Materiallista:
Mönstrat papper från Echo Park, serien heter Be Mine.
Ord-stickers också från Echo Park.
Ordet puss har jag skrivit med thickers från American Crafts. Jag har färgat dessa själv med chalk, men de finns i rosa i butiken, kolla här!

....................................................................


DT Christel:
Jag har gjort ett enkelt kramkort som mina föräldrar ska få tillsammans med blommor och godis. Pappren som jag använt är från Pysselgummans "Från mitt hjärta".

Hjärtat kommer från pappret "Tags" och under hjärtat har jag veckat och klistrat fast en aprikosfärgad spets. I hörnen dekorerade jag med metalldekos och sedan på med en sidenrosett så var kortet färdigt. Textstämpeln är embossad med koppar.

Materiallista:
Mönsterpapper Pion Design "Från mitt hjärta" Klippark
Mönsterpapper Pion Design "Från mitt hjärta" Tags ark
Metallhörn *privat*
Sidenband *privat*
Stämpel *privat*
Zing embossingpulver, koppar

.......................................................

DT Lillnettan:
Jag har gjort en sorts "slider card" som jag monterat ovanpå en ask - det hela är en present till en väldigt go' liten sexåring som önskar sig svart nagellack i födelsedagspresent. Ni kan ju gissa vad som ligger inuti asken... ;-)

Underbart motiv från Skymning Design. Jag valde att lämna det svartvitt men stämplade lite rosa blingar runt det och dekorerade med rhinestones.

Om man drar i sidenbandet baktill kommer en tag med grattishälsning fram samtidigt som motivet reser sig upp och en dold hälsning under det ("Kram") visas. It's magic!

Så här ser det ut från början, innan man dragit i bandet. Den vita flärpen längst fram ska man lyfta på så att man öppnar locket och hittar sitt lilla nagellack. :-)

Materiallista:
Echo Park, serien Be Mine: Love Song (fram- och baksida)
Övriga dekorationer privata


Kärleksfulla kramar!
 border=

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej !
Det är så roligt att titta in här och se alla fina alster saker ni gör ! Min favorit idag blev hjärtat för med den stämplade " hug-texten " så kändes den för mig lite busig ;) Min dotter gillade såklart asken/kortet med nagellack :)
Ha en härlig måndag !
Diana