lördag 12 februari 2011

Kursledare på Scrapgalens vårevent.

Idag vill jag presentera de tre fantastiskt duktiga instruktörerna som skall frigöra er kreativitet på vårens Scrapevent! Om du inte redan har anmält dig så gör det nu, genom att maila till info@scrapgalen.se. All information om eventet hittar du genom att klicka på knappen här bredvid i vänstermarginalen.

Nathalie Kalbach:


Nathalie är en mixed-media artist som bor i Hamburg, Tyskland. Hon är idag utbildare hos Tattered Angels och har även utbildat för Prima Marketing och många andra större tillverkare. Nathalie kommer på eventet att hålla en otroligt spännande, 4-timmars, canvas-kurs med produkter från bl a Tattered Angels. Du kommer att få lära dig massor av nya tekniker som du sedan kan utveckla och arbeta vidare med på layouter, kort och alternativa scrapbooking projekt.

Här hittar du en video för att få en liten känsla för hur Nathalie arbetar.
Nathalies blogg hittar du HÄR!

Helena Johansson/Willea:


Helena är en utav sveriges duktigaste scrappare med romantik och shabby chic som specialetét. Hon designar idag för bland annat Dusty Attic, Creative Scrappers och SWE Scrapbook.
På eventet kommer du att få gå en ca 1,5 timmes kurs där du lär dig att scrappa "Willea-style", dvs riktigt romantisk och shabby.

Helenas blogg hittar du HÄR och där kan du se mer av hur hon skapar.

Mahlin Wiggur:


Mahlin är en utav våra bästa svenska scrapbooking artister och hon jobbar mycket med färger och detaljer i sina layouter. Hon skapa idag för designteam som American Crafts, Nikki Sivils, Inkido m fl.
På eventet kommer du att få gå en 1,5 timmes layout kurs där du lär dig att skapa som Mahlin. Mer information om kursen kommer längre fram och finns då att läsa på eventsidan.

Om du är nyfiken på hur Mahlin skapar så hittar du hennes blogg HÄR.

Jag hoppas att du nu är riktigt nyfiken på kurserna och eventet, det kommer att bli fantastiskt roligt!

Välkommen på "En kreativ resa!".
Petra med DT

Inga kommentarer: