fredag 11 februari 2011

Love is in the air!

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Hej! Jag blev lite sugen på att göra två kort med ovanlig vikning och fastnade för dessa - det översta är improviserat (mall till ett liknande hittas här) och det undre är egentligen ett konvolutkort som jag har gjort om lite. Båda korten är dekorerade med de fiina papperen från serien "Be Mine".

Sött och hjärtligt med svarta stickersremsor på "flärparna" som tuff kontrast, så man inte drunknar i sockerslisket. Stämpeltexten "Love is in the air" passade så klart bra till papperet med luftballong. ;-)

Kort nummer två - ett konvolutkort som blev en väska. Jag limmade fast flärparna efter att ha fäst spets på dem, och i stället utnyttjade jag mitten av kortet som "förvaring". Jag dränkte kortet i silvrigt glitterlim - och för er som inte gillar silver kan jag tipsa om alla nya fina sticklesfärger som nu finns i butiken! Glam Pink, Midnight Blue, Tropical Tangerine...visst låter det mums?

Jag bigade en bit cardstock som ett dragspel med 1 cm mellan varje bigning, veckade och fäste på kortsidorna. Vips hade jag en snygg handväska med gott om plats för till exempel biobiljetter eller blomstercheckar.
Materiallista:
Papper - Echo Park: Be Mine.
Dekorationer - Echo Park: Alpha Stickers; rhinestones; Stickles.
Övrigt privat.

Kram kram!

2 kommentarer:

smuulan sa...

Gillar båda korten, men väskan framför allt! Enkel att göra, men urläckert resultat. Den ska jag nog testa på att göra!

Anonym sa...

Mums ! Jag tyckte om det översta kortet med paret och notpapper. Väskan är så läcker så jag måste prova , kul dessutom att det går att förvara lite smått och gott i den :) Tack för alla fina saker ni gör här, inspirationen flödar ! Önskar er en härlig helg, kram från Diana.