onsdag 30 mars 2011

Vilka härliga färger!

Idag bjuder jag på en riktig karamell till layout! När jag började plocka med dessa papper och skulle sätta ihop det jag ville skapa av var jag på väg att göra en BOM. Men det slutade med en söt layout om Viggo. För visst kan man skapa rosa layouter till killar!
Jag har sytt med flera olika sömmar i vitt och också kletat tunt med Gesso på några ställen för att få en ljus bakgrund på utvalda ställen.

Här är det många lager som gäller och roliga detaljer. Jag blev väldigt förtjust i den fina sammets spetsen. För att få fler söta detaljer stansade jag ut fjärilar ur ett av papperna jag använt på min layout.

De gröna blommorna är från början vita och verkligen en perfekt produkt när du vill ha fint matchade dekorationer. Jag har mistat mina i grönt. De torkade verkligen snabbt. Den söta gröna spetsen vek jag ihop lite så den blev smalare som jag ville ha just här. Min vimpelrad har jag klippt till i två lager och dekorerat med minialfas och nya favoriten, vita halvpärlor.

Sist avslutade jag med ett litet dekokluster i högra hörnet.

Materiallista: Papper: Jellybean Soup-Half pound blossoms och Cornmeal. Dekorationer: Inkido rosa spets, Inkido grön spets, Halvpärlor, Die-cut, Spetsblommor, Rosor*, Knappar*. Färger: Studio Gesso, Mist. Fonter: Minialfas, Thickers*. *=privat.

Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

sara_80 sa...

Jättefint med rosa till pojkar också! :)

Anonym sa...

Jättefint med rosa, det har alltid mina grabbar gillat !
Kram, hälsn. Diana