tisdag 12 april 2011

Lekfullt med My little shoebox

Hejsan!
Idag vill jag visa er en lite annorlunda layout för att vara jag. Jag tycker den blev ganska lekfull! Vad tycker ni? Mina favoritpapper är ju åt det romantiska, shabby hållet och när jag först fick dessa papper från My little shoebox senaste serie, City by the bay, i mitt Dt paket, visste jag inte riktigt vad jag skulle skapa av dem...

Men det är ju det som är utmaningen med att vara Dt. Man får tänka till och skapa lite "outside the box" mot vad man ibland är van vid. På så sätt utvecklas man.

Faktum är att jag blev jättenöjd med denna layout.

Papprena är inte jag men jag tycker ändå att jag lyckats sätta min egen prägel på layouten.
Bakom fotona har jag satt 3 st minipåsar och i den ene stoppade jag ner en journalingtag. Wellpappfjärilen har jag målat med några penseldrag av gul Studiopaint och dekorerat i mitten med 3 halvpärlor.

Jag klippte isönder det runda scalloped pappret Pacific Heights och sydde fast delarna med min symaskin. Sedan hittade jag lite matchande tillbehör i min sylåda bla. en brun dragkedja och en lampfåll som jag också sydde fast tillsammans med en spets som jag målat med gul Studiopaint.. På bilden nedanför ser ni dessutom en söt gatulampa och en cykel som kommer från stickersarket som tillhör serien City by the bay. Med på stickersarket finns små söta hus och träd som också fick pryda min layout + denna journalingruta som jag skrivit texten med minialphas från JillieBean Soup.

Molnen har jag klippt ut från en spillbit av pappret Corn kernels från serien Blossom Soup, Jilliebeans Soup.

Mönsterpapper från My little shoebox-Pacific Heights diecut, Marina och Portrero Hill och en liten bit av Corn Kernels från Jilliebean Soup

Cardstock stickers City by the bay


Halvpärlor från Youdo

Minialphas från Jilliebean Soup


Journalingruta från Jilliebean Soup


Thickers från Prima -slut i butik

dragkedja, spets, lampspets *privat

blommor * privat

knappar *privat


Det var allt från mig idag och tänk på att inte glömma bort att kommentera här i bloggen. Även om de nya "Gillaknapparna" är roliga och kanske lättare och går fortare att använda värdesätter vi ändå kommentarerna av våra läsare. Det är ju trots allt Ni som gör bloggen och inspirerar oss vidare till fortsatt arbete!

En STOR Kram till er alla!

6 kommentarer:

AnnaB sa...

Den blev grymt snygg Christel!

Anonym sa...

Det där var häftigt, mycket att titta på och inspireras av, lite lagom " tokroligt" också :)
Kram från Diana

Pysselbus sa...

Måste hålla med Anna! Den blev kalastuff! Men visst är det härligt när man lyckas med något man inte brukar göra? Massa coola detaljer som det lilla huset och de små påsarna.... Perfekt inspiration!


Kram

Linda

Maria sa...

Vilken härligt läckert LO! Superjobb, Christel:)

Christel sa...

Tack! Vad glad jag blir för era kommentarer!

LillBlomman sa...

Kalasläcker Christel! Lekfull men i din stil! Kram!