söndag 24 april 2011

Nya stämplar från Skymning Design!

Skrivet av Catta:

Hejsan!

Nu är det riktigt länge sedan jag bidrog till något här i Scrapgalens blogg. Jag har istället suttit och ritat på nya stämplar och nu är de äntligen klara! Det är 8 nya motiv med kalas- och vårtema och om jag får säga det själv så är de rätt så söta! Här kommer en lite visning av stämplarna! Klickar du på stämpelns namn länkas du direkt till butiken!

  
Fåglar på kvist. Först ut är dessa små fåglar som sitter och myser på en blommande kvist. Jag hade doftande körsbärsträd och ljumma vårkvällar i tankarna när jag ritade den. Hoppas jag lyckades få med lite av den stämningen i motivet! :)

Tulpaner. Nästa motiv är en söt tulpanrabatt som kommer att finnas i två olika storlekar och fungerar fint både som enda motiv eller ihopmaskade med någon av de andra stämplarna!


Ännu ett motiv som sprudlar av våååår är denna charmiga tös som sitter under körsbärsträdet och körsbärsblommorna faller stillsamt omkring henne. Undrar vad hon tänker på...Och vårkänslor verkar även den här mysiga kaninen ha:


 Kaninen är även med på ett motiv med kalas som tema. Stämpeln heter lite passande Kalaskanin. Kalaspingla. En flörtig tjej i härligt retro stil bjuder på tårta.
På nästa stämpel sitter en tjej och tänker på någon speciell... Allvarlig eller glad, tuff eller bara söt?Stämpel heter "Tänker på dig".
Young Rocker. Och sist men inte minst kommer stämpel med en tuff liten kille som förmodligen spenderat hela påsklovet i replokalen! Jag tror att kortmakarvärlden behöver en rockig stämpel som denna! :)
Hoppas att ni har blivit lite sugna på de nya motiven från Skymning Design!


Må gott! Kram!
Catta

3 kommentarer:

MMS sa...

Verkligen fina stämplar som väcker mitt ha-begär!

Lisa sa...

diggar dem!=)

Essmo sa...

Shit va grymt bra du är! Superfina stämplar!
kram!