fredag 22 april 2011

Prinsessan har talat...!

Jag har gjort en alldeles väldigt rosa och prinsessig layout och om jag för några få år sedan hade vetat att jag skulle scrappa så här hade jag nog blivit väldigt förvånad! :) Det är bara att erkänna att Alvas stora prinsessperiod är här med dunder och brak och det är ingen idé att kämpa emot. :) Att erbjuda alternativ till allt det rosa är en sak, och jag scrappar verkligen inte heller enbart i rosa, men jag får väl erkänna att det faktiskt är roligare än jag trodde att liksom gå in fullständigt för det där galet flickiga och prinsessiga då och då.


Jag färgade två die cut ramar - en stor och en liten - genom att spraya med Chalkboard glimmer mist. Ramarna puttade jag in på var sida under det mönstrade pappret. I den lilla gnuggade jag fast rub ons från Melissa Frances och i den stora satte jag ett minikuvert som jag vek till så att det blev ännu lite mindre.


Jag skrev min journaling på tags som jag stoppade ned i det lilla kuvertet och så dekorerade jag med en die cut som fått några extra halvpärlor från Bo Bunny.


Jag hoppas att ni får en riktigt härlig påskhelg!


Material - www.scrapgalen.se:
Mönstrat papper: Imaginisce, Enchanted
Dekorationer: Imaginisce Die Cuts, Imaginisce Borders,Die cut ram stor, Die cut ram liten, minipåse, tags och jutesnöre, Bo Bunny Gabrielle Jewels, Rub Ons Melissa Frances Little Girls
Färg: Chalkboard Glimmer Mist Strawberry Shortcake

1 kommentar:

LillBlomman sa...

Denna är verkligen supersnygg! Gillar sörskilt tagsen i kuvertet! Kramar vännen!