fredag 20 maj 2011

Young Rocker tar sommarlov!

Hejsan!

Vilka härliga LO´s mina DT-kollegor hade trollat fram på förra helgens kurs! Wow, jag önskar jag hade varit där och delat deras kreativa äventyr!
Men jag satt hemma på västkusten i mitt lilla pysselrum och gjorde ett kort med härligt material från Jillibean Soup i stället. Stämpeln jag använde är lite extra rolig för mig själv eftersom min son fick vara modell när jag ritade den. Young Rocker (Skymning Design) heter den och på den tog jag ut svängarna lite och lät motivet bli lite "skitigt" och "spretigt". Jag lät stilen på stämpeln sätta tonen för hela kortet och så här blev det:


Konturen på kortet ritade jag och klippte ut för hand. Här och där rollade och "duttade" jag cardstock och mönsterpapper med vit hobbyfärg. Färgläggningen lät jag också bli lite medvetet slarvig:Kortet, som har rubriken "School's out for summer", är tänkt att användas till någon som jobbat hårt i skolan och gjort sig förtjänt av ett långt härligt sommarlov, och kanske en extra "glasspeng", så på insidan satte jag en sedelficka. De fina dekorationerna är stickers från Jillibean Soup.

Materiallista, Scrapbooking hos Scrapgalen:

Mönsterpapper: Jillibean Soup- Blossom Soup, Cornmeal och Fresh Cilantro.
Stämpel, huvudmotiv: Young Rocker från Skymning Design.
Die Cuts: Jillibean Soup- Blossom Soup, Cardstock Stickers.
Stickers till text framsida: Jillibean Soup- Blossom Soup, Cardstock Stickers, Glitz - Teeny Alpha Brown Round och Webster Story Tellers*.
Övrigt material: Stjärnstans*, vit hobbyfärg*, stämpel med dödskalle och ros: Sweet Sin från Panduro*, stämpel vingar*, blommor: Tyed Dyed Gypsies från Petaloo*
(*privat)

Tack för titten och trevlig helg! Catta


3 kommentarer:

Ulrika sa...

WOW, Catta! Bland de häftigaste kort jag sett på länge!!! Verkligen!!

Ziro sa...

Wow Vad snyggt! Jag gillar färgläggningen, färgerna, de rivna papprena! Allt är snyggt!

Lisa sa...

proffsigt gjort! :)