torsdag 19 maj 2011

Minnenas Ateljé

Hejsan!
Idag tänkte jag visa upp lite alster som jag skapat med Pion Design´s senaste pappersserie: Minnenas Ateljé. Ljuvliga papper i mjuka färgtoner. Till layouten nedan har jag använt mig av papprena Fotoram och Ornament. Kanterna på papprena är rivna och inkade för att få en sliten look.Som dekorationer har jag använt 2 olika spetsar,blommor från bla. Petaloo och läckra fröstänglar.


Ett av papprena som jag fick i mitt DT kit innehöll olika tags att klippa ut. Jag har använt 2 st till denna layout. En utav dem skrev jag en del av min journaling på och sedan använde jag en jutestjärna att skriva resterande journaling på. Stjärnan målade jag först med lite gesso för att få alfabetsstickerserna att fästa bättre.

Jag fortsatte med papper nr 3 i mitt DTkit, Anemon, och skapade ett kort. Som dekorationer här har jag använt spets (såklart, kan man ju inte vara utan ;),Vellumfjäril och en blomkvist från Petaloo. En diecutram fick rama in en liten gosse från en tag och på en annan diecut satte jag fast glittriga siffror från ett thickerspaket. Det är så bra med thickers, man slipper plocka fram stansapparaten och sparar in massor med tid. Petra brukar alltid ha massor med olika thickers i shopen. Me like!!!

Spillbitarna från papperna har jag använt till ett bokmärke. Här fick en läcker vit Petaloo pryda toppen på bokmärket som kommer att sticka ut och synas när man stänger boken. Snyggt tycker jag!

Materiallista: Scrapbooking hos Scrapgalen:
Mönsterpapper Pion Design Minnenas Ateljé: Fotoram, Ornament och Anemon
Diecut ramar, spets, Blommor från Petaloo, Fröstänglar från Petaloo, Vellumfjärilar, Kraft mini alpha black, Jutestjärna, glitterstickers


4 kommentarer:

Sara sa...

Jättefin LO!!

LillBlomman sa...

Såååå fina vännen!!! Vad skoj att du har en liten hästtjej! Undrar om Viggo som sin mamma kommer att dela den kärleken! Kram!

Ziro sa...

Ååh vad fina alster! Jag gillar färgskalan!

Lisa sa...

Åh vad fina! man häpnar...