torsdag 2 juni 2011

Bidrag till maj månads utmaning.

Hej på er!

Nu har vi påbörjat en ny månad med nya utmaningar och då är det givetvis dags att också redovisa de bidrag som kommit in till maj månadsutmaning. Kommer ni ihåg utmaningen? Den bestod i att skapa

"en layout eller ett kort med MYCKET gröna färger på, och med MÅNGA blommor! Och med många blommor menar vi verkligen MÅNGA, minst 10 st (och inte då 10 st minirosor)! Ditt bidrag behöver inte vara monokromatiskt utan du får plocka in andra färger med, men det skall kännas att det verkligen grönskar!"

Detta är vad vi kommer att utgå ifrån när vi bedömer bidragen till utmaningen. Här nedanför visar jag upp alla inkomna bidrag, utan bedömning av hur väl förutsättningarna följts. Fram med kaffekoppen och njut av alla grönskande bidrag:


Blåhage


AnnSofie


Dilorf


Moe


Emma E


Essmo


Carina


Hanna P


Helena


Jenny


Kristina


Gun-Britt


Snojbi


Sofi


Patricia


Maria H


MammasolMalin


Malena
Pernilla T-H


Ulrica


Sandra

Tusen tack tjejer för alla era fina bidrag! Nu väntar några dagars överläggning inom designteamet innan en vinnare presenteras här i bloggen.

Kram
Petra med DT

6 kommentarer:

Malena sa...

Visar ni alla? Jag ser inte mitt bidrag?

ScrapGalen sa...

Förlåt Malena, vet inte vad som hände där men jag missade ditt när jag lade in dem. Det är åtgärdat nu så nu kan du hitta ditt bidrag i inlägget.
/Petra

Malena sa...

Det är ju lätt hänt. Jag är ju inte så ofta med på tävlingar så då var det ju lite typiskt att det kom bort. Men nu är jag så nöjd så!!!

cri_kee sa...

var är mitt bidrag, Petra?

ScrapGalen sa...

Det ser ut som att flera bidrag inte har kommit med när jag lade in dem. Jag fixar det på momangen!

Tack för att ni uppmärksammade mig på det!
/Petra

pojjo sa...

Super fina bidrag :D jätte kul att se alla tolkningar :D