söndag 28 augusti 2011

Ett litet avsked

Hejsan!
Idag är en lite sorglig dag för mig...
Jag har bestämt mig för att lämna mitt DT uppdrag hos Scrapgalen för att prioritera min familj ett tag framöver. Det har inte varit ett lätt beslut med en sådan härlig DT mamma som Petra och alla underbart kreativa personer i teamet. Jag har trivts som "fisken i vattnet" och lärt mig massor. Som DT får man ju ibland ge sig på att göra saker man inte skulle gjort annars och prova på en massa olika tekniker. Jag vill ge alla ett stort TACK för denna tiden och jag kommer att följa bloggen och fortsätta att inspireras av Scrapgalens duktiga team.
Jag kommer såklart att fortsätta att scrappa men i lite mindre skala.
På min layout nedan ser ni en av anledningarna som kommer att ta lite av min tid. Vi har skaffat en liten valp och han kräver ganska mycket tid nu i början. Men åh, så roligt det är. Nästan som att vara småbarns förälder på nytt!!!
Här är han 10 veckor och vi är ute och "upptäcker världen". Han är en liten nyfiken krabat.
Papprena som jag använt är från Maja Design. De är lite dova i färgerna så jag valde lysa upp layouten med orange och blåa toner.
Jag klippte till en vimpelrad och skrev hans namn med "gamla" glitterstickers från MME.
Här ser ni en liten närbild på det ena blomhavet. De flesta av dekorationerna jag använt är sådant som finns eller har funnits i Scrapgalens sortiment.
Materiallista: Scrapbooking hos Scrapgalen
Mönsterpapper Maja Design Lantliv, Brun Cardstock, Blommor från Prima-petaloo, minirosor, Fröstänglar från petaloo, blad från Storyteller, filtgrind från Prima, tags, runda minibokstavsstickers, glitterthickers från MME, wellpapp, spets, blomspets, fjärilar utstansade med Martha Steward stans
Tack för mig och mångar kramar!!!!!

8 kommentarer:

Catta/eldhexan sa...

Kommer sakna dig och dina vackra alster! Lycka till med söta, söta vovven och allt annat du vill hinna med!

Kramar! Catta

Pysselbus sa...

Nej!!! Du som gör så fiiiiina saker!! Denna LO tex, som är helt underbar!!! Hoppas du uppdaterar din blogg med det du hinner skapa framöver... Du inspirerar stort!!

Lycka till med lillsötisvovven och allt annat!

Kram
Linda

Ulrika sa...

Åhhh!!! Vad vi kommer sakna dig, duktiga Christel!!
Ta hand om din familj, vi ses!
Många kramar från DT-kompisen

LillBlomman sa...

Den är helt underbar vännen! Sidan och Dumle!!! Du vet att jag sitter här hemma med tårar i ögonen! VI kommer att sakna dig och dina undebara alster! Du är en varm, fin och undebar person Christel och jag hoppas att våra vägar kommer att mötas lite då och då ändå!

Kramar!

Mija ♥ sa...

Ljuvlig LO - ljuvlig liten vovve! Stora kramen <3

Jozebelle sa...

Det är trist när man känner att tiden inte räcker till med allt, hunden är sååå sööööööööööt.

Lycka till med allt och även om det är trist att du slutar så är det ett klokt beslut. Barnen är bara små en gång. Man måste också vårda kärleken till mannen.

//Ann-Marie

Christel sa...

Tack alla goa vänner!
Era ord värmer!
Kram

AnnaB sa...

Många kramar!