torsdag 1 september 2011

Mija - Välkommen till Scrapgalens DT!

Hej!

Som ni kunde läsa i bloggen för några dagar sedan beslutade sig Christel för att lämna teamet för att lättare kunna prioritera familjen framöver. Ett klokt beslut tycker jag, man skall alltid sätta familjen först, men jag och resten av teamet kommer givetvis att sakna Christel! Tusen tack vännen för din tid hos Scrapgalen.

MEN, idag kan jag också med stolthet och glädje presentera vår nya teammedlem.....Mija! Varmt välkommen till Scrapgalen. Du känner säkert igen Mija som tidigare i sommar gästat teamet och bloggen med sina fantastiska alster, men nu fortsätter hon som fast dt-medlem hos Scrapgalen. Här kommer Mijas egen presentation: 

"Jag är 51 år, bor i underbara Halmstad, men kommer ursprungligen från Lycksele i Västerbotten. Jag är gift med Hans sen 1992 och tillsammans har vi 3 tonårsdöttrar Matilda 19, Olivia 18 och Alice 16 år. Matilda (ofta kallad Tilda) har en CP-skada och är rullstolsbunden, multihandikappad. Hon bor hemma men vi har ett korttidsboende där hon har plats 8 nätter/ månaden.
Förutom barnen, mamma Mija och pappa Hana så ingår två pudelflickor - Tindra storpudel och Grynet dvärgpudel - samt katten Dibbe i vår stooora familj. Efter scrapbooking så tycker jag mycke' om att röra på mig och då simmar jag helst - loooove vatten! På dagarna (utom fredagar då jag är ledig) jobbar jag på QuickSearch där jag säljer vårt webbaserade verktyg för olika typer av undersökningar.
Scrapbooking har varit mitt stora intresse sedan hösten 2006 då jag började med att göra julkort. Sen gick det bara av farten. Jag fortsatte med var sitt album till mina tjejer och sen var jag bara helt såld på denna ljuvliga hobby. Jag vet inte om jag har någon speciell stil, den varierar vart efter jag testar nya material och nya tekniker. Inspirationen får jag från min familj och mina vänner plus MUSIK! Låt-titlar, roliga citat eller ett härligt foto sätter igång min fantasi och lust att kladda loss!!! Jag lyssnar alltid på Spotify - på mycke' hög volym - sjunger med och dansar när jag scrappar. En kopp ljummet kaffe till det hela är pricken över i:et. Jag scrappar helst för mig själv (sjunger så illa), så scrappträffar är inget för mig - tyvärr, det är ju så trevligt - men jag får inget gjort. Att få vara med i Petras härliga och super-talangfulla team ska verkligen bli utmanande och inspirerande. Jag ser fram emot att få sätta igång med de underbara saker man alltid hittar i Scapgalens butik. Total lyckaRullar runt på golvet och skrattar

Här är två av mina senaste layouter:

Ja, det var Mija i stora drag, en glad, impulsiv och snäll liten människa!"


Hoppas att jag kommer att kunna inspirera er att prova "nya" tekniker och nya material, Petra är fantastiskt duktig på at hålla sin butik uppdaterad med det senaste inom vår favorithobby!


Vi ses snart igen, Mija


6 kommentarer:

LillBlomman sa...

Varmt välkommen till underbara Scrapgalen!

Stephi sa...

vilka fina Los du visar, ska bli spännande att se vad du hittar på!

Ulrika sa...

Välkommen Mija! Härligt att du är med oss! :-)

mrsb sa...

Ja, mig inspirerar du mycket! Älskar att gå in på din blogg!!
/Maria B

AnnaB sa...

Stort grattis och varmt välkommen!

Cina99 sa...

Mija gör ju underbara ljuvliga kreationer så det här ser jag fram emot :)