tisdag 20 september 2011

Tack för mig!

Det här blir mitt sista inlägg i Scrapgalens blogg... Jag har haft en rolig tid här i DT-gänget och har verkligen känt mig privilegierad som har fått pyssla med allt fint material från Petras butik! Och jag är tacksam för att ha fått chansen att designa stämplar! Det var en liten dröm som gick i uppfyllelse!

Men nu har jag börjat jobba heltid efter mammaledigheten och som för så många andra är tid en bristvara... Så tyvärr, tyvärr har jag fått ta det tunga beslutet att hoppa av både stämpelmakeriet och DT-uppdraget här. Men vem vet vad framtiden bär med sig, kanske, kanske får Skymning Design komma tillbaka med nya fräscha motiv någon gång!

Så nu vill jag tacka er läsare för alla glädjande och värmande kommentarer och mina DT-kollegor för en kul och inspirerande tid. Och sist men inte minst vill jag tacka Petra för att du trodde på mina stämplar och för att du varit en underbar DT-mamma!

Jag avslutar med ett par alster: Först ett kort med en av mina favoriter bland stämplarna jag ritade under min tid hos Scrapgalen: Linnéa i trädgårdslandet. Motivet har jag färglagt med akvarell på tub. Pappret från Maja Designs serie "Ska vi ta en fika?" har precis tagit slut men i butiken finns det fortfarande andra papper från samma serie i härliga lila och bruna toner! Skynda er att fynda!


Och nästa alster är en tavla. Jag hade en vacker ram som behövde lite innehåll så jag tog ett fint papper, söt vintagebild, lite dekorationer och komponerade ihop en enkel tavla som matchade ramen. Ibland behöver det inte vara svårare än så här! :)

Materiallista, scrapbooking hos Scrapgalen:

Stämpel: Linnéa i trädgårdslandet, Skymning Design.
Mönsterpapper:  Maja Design- Ska vi ta en fika? Plommonkaka, Echo Park- Be Mine- Love Letters
Blommor & blad: Körsbärsblom, gröna blad på kortet: YD Green Leaves Mix, gröna blad på tavlan: Storyteller Blad Lönn ljusgrön.
Övrigt: hörnstansar, Tim Holtz Distress Ink Pad "vintage photo", rosa-vita blommor: hydragenor från Prima Marketing, lila blommor: wild Roses-Mullberry Street/ Petaloo,  swirl av svarta halvpärlor, vintagebild från Sagen Vintage.


Många Kramar! Catta/eldhexan

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Tack själv, Catta! Tack för alla fina saker du gjort! Stor kram och lycka till framöver! /DT Ulrika

Jozebelle sa...

Tackar, det är ju synd att du slutar man jag förstår dej precis.